2821
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اهان پس بگو ،دختر خودش اینکارس میخاد شریک براش پیدا کنه،عزیزم نگران نباش امیدوارم قانون حق رو ب شما ...

فردا قراره روبرو کنیم میدونم همه نقصیرارومیندازه گردن من چون بی زبونم برام دعا بتونم ازحق خودم دفاع کنم

چون مراحل قانونی یکم طولانیه کلی صبر از خدا بخواه و خونسرد باش و حرفای مزخرفو گوش نده .ببین چجوری می ...

۵ساله صبرکردم اینا خیلی وضعشون خرابه خیلی اذیتم کردن دیگه نمی‌کشم روانی شدم 

منم دست آدمای روانی گیر افتادم خدا کمکمون کنه

بخ خدا واگذارشون کن من بخاطرشوهرم قیدمادر پدرمو زدم شوهرم مادرمو کتک زد هیچی نگفتم سه سال دور مادرمو خط کشیدم ندیدمش همش نوکری مادرشو میکردم فکرمیکردم حداقل تو این مورد پشتمه دیدم نه دلم شکست فردا به اینکه خودمو ثابت کردم وستیلمو جمع میکنم میرم خونه مامانم

اول اینکه هیچ غلطی نمیتونن بکنن به قاضی میلیاردی هم پول بدن قانون عوض نمیشه حضانت تا ۷ سالگی با توئه اینا که اینجورین خیلی حواست باشه به کارات فضای مجازی اینا کسی بهت پیشنهاد بده ازت آتو بگیرن ببخشید خواستم تا تهشو بگم که بگن مثلاً تو زندگی خیانتکار بوده و.. 

من بودم اگه کارم به دادگاه میکشید راجب نگهداری بچه اوضاع خراب خونه پدربزرگش رو به قاضی میگفتم.،انشاا ...

بیچاره پدرش مرده مادرشوهر مم لایه پسرجوون ازدواج کرده اینم ک وضع دخترشه