m4mmm مدیر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17522 عنوان حس ۶ | مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 54 پست چی ازم حس میکنی بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️ 1401/04/21 | 00:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترشهریوریr عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 16852 الان در حال زندگی عادی ،حس میکنم خنثی هس نه ناراحته نه خوشحال ،تو این مدت ناراحت بود فک کنم حس میکنی بم پیام میده؟
iamprincess عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1247 هنوزم دوستم داره؟😥 داره ولی دلخوریش بیشتر از دوس داشتنشه هیچی :))))
ریحانه_ایزدی عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 6681 داره ولی دلخوریش بیشتر از دوس داشتنشه ای بابا🙁 خواهرم لایک نکن🤕😐❤
رزسفیدمن عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 2784 اوکی شدن رو سخت میبینم ،ی حس خجالت بینتونه انگار یکیتون قدم بر نمیداره واس شروع رابطه درست اونی که پا قدم برنمیداره منم🥺 اخه بلد نیستم این اولین نفریه که بهش علاقه دارم که باهاش برم تو رابطه ولی بلد نیستم؛)به نظرت اون راجبم چی فکر میکنه؟فکر میکنه چجور ادمیهستم؟ الهی دلتون برای هر چیز قشنگی که میتپه، خداوند همونو به دلتون بده✨
iamprincess عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1247 درست اونی که پا قدم برنمیداره منم🥺 اخه بلد نیستم این اولین نفریه که بهش علاقه دارم که باهاش ... فک میکنه بهش هیچ حسی نداری ،و سرت تو کار خودته هیچی :))))
iamprincess عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1247 درست اونی که پا قدم برنمیداره منم🥺 اخه بلد نیستم این اولین نفریه که بهش علاقه دارم که باهاش ... میدونی منم تو شرایط تو بودم اگ تایپک اولمو بخونی میفهمی ،اولین بار از یکی خیلی خوشم اومد نه اون قدم برداشت نه من ،تموم شد رف😕 هیچی :))))
رزسفیدمن عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 2784 فک میکنه بهش هیچ حسی نداری ،و سرت تو کار خودته هوم☹️🙁در کل راجبم چه چیزای خوبی حس میکنی بگو بعد برم بخوابم🚶🏻♀️ دعا هم کردم واست❤️ الهی دلتون برای هر چیز قشنگی که میتپه، خداوند همونو به دلتون بده✨
ماه_زمردی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 4536 عزیزم متاسفم اما حس میکنم سه تا سوالت جواب نه رو داره🙁 عزیزم کنکورم چطور میشه تجربی ام زیر ده هزار میشم? دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
iamprincess عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1247 هوم☹️🙁 در کل راجبم چه چیزای خوبی حس میکنی بگو بعد برم بخوابم🚶🏻♀️ دعا هم کردم واست❤️ مثل ی خرس کوچولویی ک آدم میخاد بگیره بغلش در این حد گوگلی هستی ،پاک و معصومی ،خیلی مهربونی حسم بهت شبیه این استیکره👈🥺 هیچی :))))
رزسفیدمن عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 2784 میدونی منم تو شرایط تو بودم اگ تایپک اولمو بخونی میفهمی ،اولین بار از یکی خیلی خوشم اومد نه اون قدم ... خوندم عزیزم اون بنده خدا پیش قدم میشه ولی من بهش زیاد رو ندادم پرو نشه خواستم یکم دست نیافتنی باشم🤣😂 همش پیش قدم میشه ولی تصمیم گرفتم چراغ سبز نشون بدم الهی دلتون برای هر چیز قشنگی که میتپه، خداوند همونو به دلتون بده✨
iamprincess عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1247 عزیزم کنکورم چطور میشه تجربی ام زیر ده هزار میشم? حس میکنم خود ده هزار رو بیاری هیچی :))))
رزسفیدمن عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 2784 مثل ی خرس کوچولویی ک آدم میخاد بگیره بغلش در این حد گوگلی هستی ،پاک و معصومی ،خیلی مهربونی حس ... واییییی عزیزم🥺🥺❤️❤️❤️ ممنون از حس خوب و قشنگت امیدوارم بهترینا ها برسی مهربونی که مهربونی میبینی🥺🥺 الهی دلتون برای هر چیز قشنگی که میتپه، خداوند همونو به دلتون بده✨
iamprincess عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1247 خوندم عزیزم اون بنده خدا پیش قدم میشه ولی من بهش زیاد رو ندادم پرو نشه خواستم یکم دست نیافتنی ... چراغ سبز نشون ندی میپره ها😂 هیچی :))))
iamprincess عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1247 واییییی عزیزم🥺🥺❤️❤️❤️ ممنون از حس خوب و قشنگت امیدوارم بهترینا ها برسی مهربونی که مهربونی میبینی🥺 ... فداتشم ان شاءالله تایپک ،رل زدنتو ببینیم❤ هیچی :))))