2789
عنوان

حس ۶

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 54 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اوکی شدن رو سخت میبینم ،ی حس خجالت بینتونه انگار یکیتون قدم بر نمیداره واس شروع رابطه 

درست 

اونی که پا قدم برنمیداره منم🥺 اخه بلد نیستم این اولین نفریه که بهش علاقه دارم که باهاش برم تو رابطه ولی بلد نیستم؛)

به نظرت اون راجبم چی فکر میکنه؟‌فکر میکنه چجور ادمی‌هستم؟

الهی دلتون برای هر چیز قشنگی که میتپه، خداوند همونو به دلتون بده✨
درست  اونی که پا قدم برنمیداره منم🥺 اخه بلد نیستم این اولین نفریه که بهش علاقه دارم که باهاش ...

میدونی منم تو شرایط تو بودم اگ تایپک اولمو بخونی میفهمی ،اولین بار از یکی خیلی خوشم اومد نه اون قدم برداشت نه من ،تموم شد رف😕

هیچی :))))
فک میکنه بهش هیچ حسی نداری ،و سرت تو کار خودته

هوم☹️🙁

در کل راجبم چه چیزای خوبی حس میکنی بگو بعد برم بخوابم🚶🏻‍♀️ دعا هم کردم واست❤️

هوم☹️🙁 در کل راجبم چه چیزای خوبی حس میکنی بگو بعد برم بخوابم🚶🏻‍♀️ دعا هم کردم واست❤️

مثل ی خرس کوچولویی ک آدم میخاد بگیره بغلش در این حد گوگلی هستی ،پاک و معصومی ،خیلی مهربونی 

حسم بهت شبیه این استیکره👈🥺

هیچی :))))
میدونی منم تو شرایط تو بودم اگ تایپک اولمو بخونی میفهمی ،اولین بار از یکی خیلی خوشم اومد نه اون قدم ...

خوندم عزیزم 

اون بنده خدا پیش قدم میشه ولی من بهش زیاد رو ندادم پرو نشه خواستم یکم دست نیافتنی باشم🤣😂 همش پیش قدم میشه ولی تصمیم گرفتم چراغ سبز نشون بدم

مثل ی خرس کوچولویی ک آدم میخاد بگیره بغلش در این حد گوگلی هستی ،پاک و معصومی ،خیلی مهربونی  حس ...

واییییی عزیزم🥺🥺❤️❤️❤️ ممنون از حس خوب و قشنگت امیدوارم بهترینا ها برسی مهربونی که مهربونی میبینی🥺🥺