2777
عنوان

ارث دیابت

1907 بازدید | 16 پست

سلام دوستان عزیزم پدر من دیابت داره چندساله و پدرشوهرمم تازگیا درگیر شده این یعنی بچه های منم ارث دارن؟ 

یعنی ممکنه تو کپدکی خدای نکرده بگیرن یا مثل اونا شاید تو‌بزرگسالی بگیرن؟

نوع بزرگسالی، دیابت نوع دوم هست که بیشتر به عوامل محیطی بستگی داره مثلا نوع تغذیه، اضافه وزن، تحرک و ... دیابت نوع اول در سنین کودکی یا جوانی بروز می کنه،  ژنتیک خیلی مهمه و معمولا در اقوام درجه یک هم وجود داره

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیشتر به فرزند اول و آخر دیابت میرسه...پدر من دارن...برادر بزرگم گرفتن منم ردی مرز دیابت هستم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
نوع بزرگسالی، دیابت نوع دوم هست که بیشتر به عوامل محیطی بستگی داره مثلا نوع تغذیه، اضافه وزن، تحرک و ...

الان پدر من و پدر شوهرم نوع دوم حساب میشن 

من نگران بچه هامم خدای نکرده تو بچگی نگیرن 

الان پدر من و پدر شوهرم نوع دوم حساب میشن  من نگران بچه هامم خدای نکرده تو بچگی نگیرن

بله، چون در بزرگسالی مبتلا شدند

من خودم‌ندارم شکر خدا نگران بچه هام شدم یه دفعه

نوه؟احتمالش کمه... من پدرم سالهاس دیابت داره انقد دربارش تحقیق کردم ک مطمئنم...

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

دیابت   راحت  و بدون  هیچ  دارویی   درمان  میشه    ولی   دکترهای     بلد   نیستند  

کاربر آقا ........ اینجا جاییه برای  حل مشکل   ولی تا مشکلتو   میگی   بجای راهنمایی  کردن صد تا دیگه مشکل برات درست میکنند
نوه؟احتمالش کمه... من پدرم سالهاس دیابت داره انقد دربارش تحقیق کردم ک مطمئنم...

خداروشکر عزیزم ممنون خیالم و‌راحت کردی 

میدونی چون هردوشون دارن دلم شور افتاد یه دفعه البته حرف یه بی عقلی هم بی تاثیر نبود که گفت قند نخوره بچت این از دو‌طرف ارث داره خطریه نمیدونم چرا با اعصاب یه مادر بازی میکنن

یعنی به بچه منم خدای نکرده اگر برسه تو بزرگسالی میشه؟ آخه برای بچه خیلی بده خدا نکنه هیچ بچه ای مری ...

اگه بچه های شما در آینده که میانسال شدند، تغذیه سالمی داشته باشند و وزن مناسب و ورزش کنند احتمال خیلی کمی هست دیابت بگیرند. ولی اگه این نکات را رعایت نکنند، نسبت به افرادی که کسی در خانواده شون دیابت نداره، ریسک بیشتری دارند. 

برای همین مهمه که از همین کوچکی یاد بگیرند روش زندگی سالم داشته باشند تا پیشگیری بشه...

چطوری آخه بابای من سالهاست درگیره و انسولین میزنه 

یه   دوره    هست   به نام   قانون   سلامتی  استاد   عباسمنش       تو نت   سرچ کن  میاره 

کاربر آقا ........ اینجا جاییه برای  حل مشکل   ولی تا مشکلتو   میگی   بجای راهنمایی  کردن صد تا دیگه مشکل برات درست میکنند