2777
2789

و اینک خانواده ی 3 نفره چند میدن ماتاحالا نگرفتیم اینبار ثبت نام کردیم نمیدونم بدن بهمون یان

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۹۰۰تومن نفری ۳۰۰ هست اگ معیشتی بریزن نفری ۴۰۰ میشه ۱۲۰۰...منم این ماه تازه ثبت کردم نمیدونم چند میری ...

اهان ممنون عزیزم شما ک ثبت نام کردین براتون پیامی چیزی اومد؟ شواذمن رفت پلیس +10 گفتن باید منتظربمونید تاببینید میریزن واستون یان هیچ پیامی چیزیم نیومد

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
فردا میریزن ما ک بدبختیم نفری ۴۰۰ همش میره کرایه خانه

عزیزم 400 یارانس؟؟ کمک معیشتی چنده؟؟؟ 

ن پیام نیومد..حالا فردا معلوم میشه خدا کنه ۴۰۰ نفری بریزن😅

فک کنم حسابارو چک میکنن براساس گردش مالی و اینا پول میدن🙄🙄🙄

شما چند نفرید؟؟ 

ن پیام نیومد..حالا فردا معلوم میشه خدا کنه ۴۰۰ نفری بریزن😅

گفتن 12اکشب میریزن

دو نفر...عه کاش شماره کارت بی پولمونو می‌دادیم هرچند پولی نداریم

هرحسابی داشته باشید😐😐😐نمیدونم گردش سالیانه رو چک میکنن چطوریه ینی

ینی چ خودت چ شوخرت توهربانکی حساب داشته باشید چک میکنن 

عزیزم 400 یارانس؟؟ کمک معیشتی چنده؟؟؟ 

دیگه همه شون باهم تجمیع شده به صورت یک یارانه میدن بعضی خونواده هانفری ۴۰۰بعضی هم نفری ۳۰۰

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین