2777
2789
عنوان

رابطتون با فامیل چطوره؟

280 بازدید | 32 پست

من مجردم تازه ۲۰سالمه 

برا خودم خط قرمز دارم اینکه از کسی سوال بیجا نکنم تو زندگیش فوضولی نکنم درمورد هیچ چیز کسی کنجکاوی نکنم ...مثل درامد،اینک کی شوهر میکنه،اینکه کی بچه دار میشه،اینکه کی عروسی میکنه و.........اینا و خیلی چیزا دیگه خط قرمز من بود ...

اما فامیل تا چشمش ب من میفته شروع میکنه آنالیز کردن زندگیم کی شوهر میکنی ؟؟رتبه کنکورت چند شد چرا رفتی این رشته؟؟چرا ابروهاتو اون مدلی برداشتی و...

باور کنید خیلیا انگ افسردگی بهم زدن اما من خیلی راضی ام از این وضعیت خیلی تازه متوجه شدم شخصیتم درونگراس و مشکلی ندارم بااین قضیه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

توشعورت میرسه اونا نه‌

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا اکثر فامیلا رو مخن😏

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

هیچ وقت از کسی چیزی نمیپرسم بنابراین کسی نمیتونه اونقدر بهم نزدیک بشه که چیزی بپرسه یا چیزی بگه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

اصلأ خوب نیست

رفت و آمد نمیکنم و خیییییلی راحتم

به طرف یدونه سلام میدی میگه واااااای عاشق منه ها

یه بار به پسرعموم زنگ زدم که آدرس بپرسم واسه بابام

خلاصه بعد از اینکه خودمو معرفی کردم برگشت با یه لحن مسخره گفت آهاااان تویی؟ عمو خوبه؟

انگار به زور حرف میزد

شماره ی هر چی فامیله رو پاک کردم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

هیچ وقت از کسی چیزی نمیپرسم بنابراین کسی نمیتونه اونقدر بهم نزدیک بشه که چیزی بپرسه یا چیزی بگه

افرین منم همین مدلی ام اما چرا از من میپرسن؟

حتی شخصی ترین سوالات که خانوادمم نمی پرسن ازم میپرسن

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
خط قرمزت جزئی از با شعوریته

قربون شما ♥️

احساس میکنم از وقتی با فامیل درجه دو رفت   آمد ندارم خیلی بیشتر پیشرفت کردم یه ور مغزم خالی شد ...

درجه دو مثل کیا؟

من خاله و عمه و عمو و دایی رو درجه یک حساب میکنم

منم درون‌گرام ولی خب فامیل بم میگن چرا اینطوریی  و اینا 

میگم چون خوشم نمیاد ازتون 

البته راستشو گفتم ولی خب کلا درون‌گرام 

متنفرمممم از فامیللللللل😐🚶🏿‍♀️

همشون تو مخن و فضول 

Rap fan🤍Pishro......🗿👋🏽