2777
2789
عنوان

رابطتون با فامیل چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا مجردی یه سری فضول دورتن متاهل میشی میشن دو‌گروه فامیل شوهر فامیل خودت.  هر کدمو بببینی به نح ...

قشنگ مشخصه با تجربه هستین 

اما من خیلی از خانم های با اعتماد ب نفس مستقل رو دیدم در نهایت رعایت ادب با دیگران بقیه هم ب خودشون اجازه نمیدن سولات مختلف ازشون بپرسن ی ابهت خاصی دارن دلم میخاد شبیه اونا بشم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
افرین منم همین مدلی ام اما چرا از من میپرسن؟ حتی شخصی ترین سوالات که خانوادمم نمی پرسن ازم میپرسن

احتمالا هنوز به مرحله ای که من هستم نرسیدید. به مرور درست میشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
اونا درجه دو هستن درجه یک، خواهر، برادر، مادر پدر.

من ک خواهر برادر ندارم😂

فقط مامان بابام 

واینکه از کی باهاشون رفت و آمد نمیکنی؟مثلا چند وقت یبار می بینیشون؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
من ک خواهر برادر ندارم😂 فقط مامان بابام  واینکه از کی باهاشون رفت و آمد نمیکنی؟مثلا چند وقت ...

۴ ساله ندیدمشون، تا چهار سال پیش هم در حد چند ساعت پیششون بودم، کم کم رابزه رو کمرنگ کردم. 

راه دورم، وقتی هم میرم خونه مادرم خونه اونا نمیرم. خیلی راحتم

والا به چه دردی خوردن، کجا حال ادمو خوب کردن؟

احتمالا هنوز به مرحله ای که من هستم نرسیدید. به مرور درست میشه

کاش بیشتر راهنمایی میکردید چ مرحله ای هستین ....

ب شدت مشتاقم

۴ ساله ندیدمشون، تا چهار سال پیش هم در حد چند ساعت پیششون بودم، کم کم رابزه رو کمرنگ کردم.  &n ...

عالی.سراغتو نمیگیرن؟

مجالس عروسی و این چیزا چی شرکت میکنید؟

من نمیرم هزارتا حرف پشت سرم درست شده میگن افسرده ۲۴ ساعت سرش تو گوشی 😂🤝منم میگم انقد بگن خسته بشن

قشنگ مشخصه با تجربه هستین  اما من خیلی از خانم های با اعتماد ب نفس مستقل رو دیدم در نهایت رعای ...

من زمان مجردی فامیل خودم خیلی سوال میپرسیدن  با این که برای من اصلا  مهم‌نبود بقیه در چه حالن. خب به من چه مثلا طرف رشته دانشگاهش چیه یا حقوقش چقدره مگه من بپرسم بدونم چیزیش تو جیب من میره.   ولی بعد ازدواج سعی میکنم  با فامیل شوهر خودمونی نشم. که کسی حق سوال کردن رو‌به خودش نده  مثلا تا ۷ ماهیگیم  تازه واردش شدم و یه مراسمی پیش اومد و شکمم دیگه مشخص شد همه فهمیدن باردارم  و کنجکاویا که جنسیت چیه شروع شد ولی نه از من ازشوهرم چون با کسی  صمیمی نمیشم ولی خب از اونجایی که همیشه براشون مهمه 😁 هر حور شده میخوان بفهمن از شوهرم سوال میپرسن  چه میشد کرد  بعضیا کلا دوست دارن سرشون تو ........بقیه باشه 😂 

من زمان مجردی فامیل خودم خیلی سوال میپرسیدن  با این که برای من اصلا  مهم‌نبو ...

😂👌

عالی .درست میگی ی عده زندگی خودشونو ول کردن چسبیدن به زندگی بقیه حرص خوردن هم فقط مارو داغون میکنه...

بخش حاملگیتو دوست داشتم😂👌🏻تا ۷ ماهگی تازه فهمیدن ...

ببینید من ی سری چیزا تو زندگی شخصیم هست تصمیم گرفتم از ی جایی ب بعد برای خالم ک همه چیز رو میکردم نگم...تااینکه اون بهش برخورده دوسالخ و سعی میکنه مسائلش رو از من پنهان کنه مثلا دختر اون خاله هام ک هستن شروع میکنه یواشکی پچ پچ کردن و تا من میرسم طوری ک من بفهمم حرفشو عوض میکنه یعنی تو نامحرمی😂من نمیدونستم انقد زندگیم براشون مهمه ک میخان بلافاصله تلافی کنن😂ولی خوب شناختمشون

عالی.سراغتو نمیگیرن؟ مجالس عروسی و این چیزا چی شرکت میکنید؟ من نمیرم هزارتا حرف پشت سرم درست شده م ...

اوایل چرا میگفتن کم پیداست...

ولی الان دیگه نه..

چون کم کم قطعش کردم

برات مهم نباشه

به ماملنتم بگو راجع به تو هرچی گفتن بهت نرسونه

اوایل چرا میگفتن کم پیداست... ولی الان دیگه نه.. چون کم کم قطعش کردم برات مهم نباشه به ماملنتم ب ...

اره باید همینکارو کنم نزارم ک حتی از طریق مامانم حرفاشون بهم برسه. 

چون روانمم اسودتره

😂👌 عالی .درست میگی ی عده زندگی خودشونو ول کردن چسبیدن به زندگی بقیه حرص خوردن هم فقط مارو داغو ...

من این پیچ پیچ کردن رو. جاریام دارن من رد بشم عوض میکنن حرفو انگار برا من مهمه 😂. من زندگی خودمم یه جاهایشو‌یادم میره بعد بیام به زندگی شما ها توجه کنم خولن بعضیا.  توجه نکن. 

خداروشکر ازشون دورم سالی یکی دوبار اونم شااااید ببینمشون

من ی جوری بی حوصلم که حوصله حرفو حدیث ادمای دوست داشتنی زندگیمو هم ندارم فامیل ک دیگه به ....

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌