2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کنین بچه آخر عاقبت بخیر بشه . چه بسیار خانواده هایی که برای پسر دار شدن هزارجور معالجه و درمان و نذر و نیاز و روزه مستحبی و  امثال این اقدامات رو انجام دادن ولی بعد دیدن که کاش چیزی رو به زور از خدا نمیخاستن. دعا کنین فرجام بچه نیک بشه و اسیر پدر مادر احمق و خشن و خودخواه نشه و پیشونیش به قول معروف سفید باشه . دختر برکت خانوادست اگر ما دست از نگاه تبعیض آمیز جنسیتی برداریم . کاش روزی بیاد که همونقدر که دنبال راز پسردار شدن هستیم دنبال راز دختر دار شدن هم باشیم . البته من دختر نیستم ولی چون خودم دختر دارم به شدت روی دختر و عواطف و علایقش و همچنین روحیه لطیفش حساسم طوریکه بارها و بارها با همسرم بحث کردم که سرش داد نزنه و مثل آدم باهاش رفتار کنه

دعا کنین بچه آخر عاقبت بخیر بشه . چه بسیار خانواده هایی که برای پسر دار شدن هزارجور معالجه و درمان و ...

ما عاشق دختریم 

بخصوص ک شوهرم اینقد کلیپ دختر بچه میبینه ک باورتون نشه 

ما با توجه به شرایطمون یه دختر و یه پسر میخایم 

از دیدگاهتون خیلی خوشحال شدم 

💖
ما عاشق دختریم  بخصوص ک شوهرم اینقد کلیپ دختر بچه میبینه ک باورتون نشه  ما با توجه به شر ...

البته بنده جسارت نکردم و میدونم پرسش شما ممکنه هزار دلیل داشته باشه که یکیش همینی که فرمودید در خصوص به اصطلاح جوری جنس در بچه . ولی خب کلاً متاسفانه رویکرد جامعه ما دختر ستیز و زن ستیز هست و انشاءالله این نگاه مردسالارانه ، تعدیل بشه و فارغ از نوع جنسیت بتونیم مسالمت آمیز زندگی کنیم و اگر چیزی قبیحه برای هر دو جنس قبیح باشه و اگر چیزی خوبه و مثبت ، برای هر دو جنس مثبت و خوب باشه. این اعتقاد قلبی من هست وگرنه با این حرفها دنبال لایک و تحسین و تمجید نیستم