2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دعا کنین بچه آخر عاقبت بخیر بشه . چه بسیار خانواده هایی که برای پسر دار شدن هزارجور معالجه و درمان و نذر و نیاز و روزه مستحبی و  امثال این اقدامات رو انجام دادن ولی بعد دیدن که کاش چیزی رو به زور از خدا نمیخاستن. دعا کنین فرجام بچه نیک بشه و اسیر پدر مادر احمق و خشن و خودخواه نشه و پیشونیش به قول معروف سفید باشه . دختر برکت خانوادست اگر ما دست از نگاه تبعیض آمیز جنسیتی برداریم . کاش روزی بیاد که همونقدر که دنبال راز پسردار شدن هستیم دنبال راز دختر دار شدن هم باشیم . البته من دختر نیستم ولی چون خودم دختر دارم به شدت روی دختر و عواطف و علایقش و همچنین روحیه لطیفش حساسم طوریکه بارها و بارها با همسرم بحث کردم که سرش داد نزنه و مثل آدم باهاش رفتار کنه

دعا کنین بچه آخر عاقبت بخیر بشه . چه بسیار خانواده هایی که برای پسر دار شدن هزارجور معالجه و درمان و ...

ما عاشق دختریم 

بخصوص ک شوهرم اینقد کلیپ دختر بچه میبینه ک باورتون نشه 

ما با توجه به شرایطمون یه دختر و یه پسر میخایم 

از دیدگاهتون خیلی خوشحال شدم 

💖
ما عاشق دختریم  بخصوص ک شوهرم اینقد کلیپ دختر بچه میبینه ک باورتون نشه  ما با توجه به شر ...

البته بنده جسارت نکردم و میدونم پرسش شما ممکنه هزار دلیل داشته باشه که یکیش همینی که فرمودید در خصوص به اصطلاح جوری جنس در بچه . ولی خب کلاً متاسفانه رویکرد جامعه ما دختر ستیز و زن ستیز هست و انشاءالله این نگاه مردسالارانه ، تعدیل بشه و فارغ از نوع جنسیت بتونیم مسالمت آمیز زندگی کنیم و اگر چیزی قبیحه برای هر دو جنس قبیح باشه و اگر چیزی خوبه و مثبت ، برای هر دو جنس مثبت و خوب باشه. این اعتقاد قلبی من هست وگرنه با این حرفها دنبال لایک و تحسین و تمجید نیستم