2777
2789

مقدسی رو میشناسم چنبار جاش رفتم کارش خوبه ولی خودم پیش بیرجندی عمل کردم حرف نداره کارش از گنجی ام فقط اسم شنیدم ک میگن خوبه

هرکسی که امضامو میبینه برای شفای پسرم صلوات بفرسته دعا کنید تاپسرم زودی خوب بشه❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای تعویض مفصل کدوم دکتربهتره؟میشه راهنماییم کنین لطفا ممنون میشم

بیرجندی 

یادمه تو اتاق انتظار برای عمل ک بودم چند نفر  برای تعویض مفصل عمل داشتن میگفتن کارش خوبه قبلا آشناها عمل کردن 

هرکسی که امضامو میبینه برای شفای پسرم صلوات بفرسته دعا کنید تاپسرم زودی خوب بشه❤❤❤
چکارکردن برای تنگی کانالشون؟

درصدش بالابود

گفتن عمل جاهای دیگه

ولی مادرم با ورزش های خاص 

دارو

فیزیوتراپی

ماساژ

دردو کنترل کردن.

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
بیرجندی  یادمه تو اتاق انتظار برای عمل ک بودم چند نفر  برای تعویض مفصل عمل داشتن میگفتن ک ...

رشیدگنجی ومقدسی چطورن؟اوناهم کارشون خوبه؟بعضی دکترا فقط پولکین،همش میگن اینقدرپول بریزین به حساب و..اول پول براشون مهمه بعدبیمار

این دکترا رونمیدونین کدوم به بیمارشون اهمیت میدن ؟ 

رشیدگنجی ومقدسی چطورن؟اوناهم کارشون خوبه؟بعضی دکترا فقط پولکین،همش میگن اینقدرپول بریزین به حساب و.. ...

گنجی رو نمیدونم ولی جای مقدسی ک رفتم اصلا این جوری نبود بازم ب هرحال من جای مقدسی عمل نکردم فقط چنبار برای معاینه رفتم 

درصدش بالابود گفتن عمل جاهای دیگه ولی مادرم با ورزش های خاص  دارو فیزیوتراپی ماساژ دردو ک ...

ببخشیدمن پیام دادم دیدین؟نمیخواستم اینجا بمونه پاکش کردم