2777
2789
عنوان

درد زایمان

275 بازدید | 10 پست

۳۸ هفته ام شنبه نوبت سزارین دارم 

از دو روز پیش درد های لگن و واژنم خیلی شدید تر شده.ترشحاتمم زیاده.درد داشتم خیلی کم نه تا این حد 

نمیتونم راه برم اصن 

ممکنه علائم زایمان باشه.از دیشبه کلا سه ساعت خوابیدم خیلی درد دارم ولی انقباض نیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نزدیکای زایمان این درد ها هست و ترشح هم زیاده

اگه شدید شد برو بیمارستان ولی اگه درد معمولی هست که واس راه رفتن و سرویس و اینا اذیت میشی طبیعی هست

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

طبیعیه گلم.اگ انقباض شدبزنگ ب دکترت یااگه شدیدترشد...سعی کن خیلی فعالیت نکنی تا بچت سروقتش دنیابیاد

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
خب نزدیکای زایمان این درد ها هست و ترشح هم زیاده اگه شدید شد برو بیمارستان ولی اگه درد معمولی هس ...

با اینکه سزارینم میترسم معاینه کنن 

سر بچه اول انقد اذیت شدم فوبیای معاینه گرفتم 

درد زایمان دوتا مشخصه داره ،میگیره ول میکنه فاصله دردها مشخصه، و به مرور زمان بیشتر میشه .اگه ابن دو تا علامت رو نداری ماه درد هست دردات و به نرم شدن دهانه رحم کمک میکنه. اگه بلادی شو یا ترشح خونی و ثروتی دیدی نشانه اینه تا بیست و چهارساعت دیگه زایمان میکنی. من برای زایمان دومم پنج سانت بودم بدون درد و اتفاقی با معاینه فهمیدن موقع زایمان هست .یعنی ممکنه حتی چهارسانت بشی متوجه نشی .اگه قطعی سزارین میخوای برد معاینه شو یهو نیفتی تو درد های شدید 

درد زایمان دوتا مشخصه داره ،میگیره ول میکنه فاصله دردها مشخصه، و به مرور زمان بیشتر میشه .اگه ابن دو ...

ممنون عزیزم از توضیحاتت

چون زایمان دومه و تنگی لگن دارم قطعی سزارینه

با اینکه سزارینم میترسم معاینه کنن  سر بچه اول انقد اذیت شدم فوبیای معاینه گرفتم

اجازه نده

منم سر بچه اولم آنقدر معاینه ام کردن،درحالی‌که ۶ ماهه باردار بودم و لکه بینی داشتم

خودمم آروم،هیچ چی نمیگفتم

بچه ام زود به دنیا اومد و نموند،یعنی هفته آخر قبل زایمان،۲ بار بیمارستان بستری بودم که هر دو بار آنقدر اومدن و رفتن و معاینه کردن

حالم بد میشه یادش میفتم

ولی بعد زایمانم یکی که باردار بود میگفت فقط دکتر میتونه معاینه ام کنه،اصلا اجازه نمی‌داد ماما بیاد و دست بزنه بهش

ان شاءالله به سلامتی فارغ میشه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی