2777
2789
عنوان

بی بی چک + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 81 پست

من تجربه ای نداشتم که بی بیچکم الکی مثبت بشه واسه همین نمیدونم. ولی یه ماه قبل بارداریم فک کنم ۲۰روز‌اینا تاخیر داشتم ولی بی بی چکام منفی میشد

دیگه میخواسم برم ازمایش بدم که لکه بینی اومد و بعد پریود.

اما اینکه بی‌بی چک شما‌مثبت شده الان  مشکوکه

من میگم فردام بزن بعد مثبت بود دوباره برو ازمایش

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
نمیدونم والله خودمم هنگم 

گلم مثبته احتمالا اقامت دیر انجام شده،فقط یه سوال آیا بعد موعد پریودیتون رابطه داشتین؟یا فقط قبلش بوده؟

خدایا شکرت،خدایا دامن همه منتظرهارو سبز کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم مثبته احتمالا اقامت دیر انجام شده،فقط یه سوال آیا بعد موعد پریودیتون رابطه داشتین؟یا فقط قبلش بو ...

منظورم لقاحه

خدایا شکرت،خدایا دامن همه منتظرهارو سبز کن
گلم مثبته احتمالا اقامت دیر انجام شده،فقط یه سوال آیا بعد موعد پریودیتون رابطه داشتین؟یا فقط قبلش بو ...

نمیدونم 

یادم نیس درگیر یه کاری بودم اصلا احتمال اینکه باردار باشم نداشتم

وای مبارکه عزیزم مثبته غیرممکنه 2تااشتباه بشه

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
تو کاشمر یه خانم بعد 12سال نازایی باردار شده کلیپشو دوستام فرستادن که 14تیر دردشکمی میگیره چون سابق ...

دقیقا یکی از فامیلای ما رفته بوده دکتر ک روده هام خیلی اذیتم میکنن و شکم دردم اونجا ک رفته گفته خانم مسخره کرذی 20روز دیگه زایمانته

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
وای مبارکه عزیزم مثبته غیرممکنه 2تااشتباه بشه

واقعا؟ فقط دردام کی تموم میشه اخه بیشتر تر میشه اذیت میکنه مخصوصا جنین وار خوابیدنی حتما باید طاق باز بخوابم 

شمام همین طورید؟

واقعا؟ فقط دردام کی تموم میشه اخه بیشتر تر میشه اذیت میکنه مخصوصا جنین وار خوابیدنی حتما باید طاق با ...

اوایل خیلی درد داشتم الان زیاد نیس شماهم بهتر میشی کی میری ازمایش بدی، ببین من دوستم ازمایش خونشم مثبت نمیشد بعد 3ماه پیگیری رف سونو ک فهمید باردار