2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن باردار نمیتونه جدا شه بعد زایمان میشه...حضانت هم تا هفت سالگی با مادره ...از هفت سالگی تا نه سالگی بچه دختر خضانتش با پدرشه بعد از نه سالگی خودش انتخاب میکنه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
عزیزم کاش چند ماه پیش کم میوردی الان دیگه دیره برای کم اوردن بارداری که طلاق نمیده دادگاه بعدم بچه پ ...

میدونم اما اصلن انگار سوهرم از این رو به اون رو شده عین یه بچه دوساله اس وهمش بهم گیر میده هر رورم گریه اس

زن باردار نمیتونه جدا شه بعد زایمان میشه...حضانت هم تا هفت سالگی با مادره ...از هفت سالگی تا نه سالگ ...

ممنون عزیز پس میرم قهر حداقل یکم بترسه بیاد بریم مشاوره

از دست شوهرم خسته شدم لجبازه و یه دنده واقعا دیگه نمیکشم

سلام عزیزم بخاطر هورمون های بارداری اعصابت تحت فشاره..آروم باش

میدونم همسرت درکت نکرده ولی طلاق راهکار خوبی نیست با مشاور صحبت کن

❤❤❤
الان حس مادری چی میشه عجیبه انقدر راحت میگید بده به باباش پاره تن ادمه ها لنگه کفش نیست 

خیلی از مادرا اینکارارو میکنن همسایمون چهارتا بچش رو بعد فوت شوهرش ول کرد رفت بکی از بچه ها همش چهارماهش بود....سی و پنج سال پیش

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
ببین توافق میکنه در ازای بخشش مهریه بهت حضانت بده! بنظرم فعلآ جدا نشو ببین چطور پیش میر چی بگم‌ولا ...

نه عزیز هنوز اقدام نکردم گفتم اگه بخوام بگیرم چجوره

قبول نداره اخلاقاش بده به من میگه تو نمیفهمی وگرنه همه ارزو شوهری مثل من دارن😒

چه از خودراضی😐

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️