2777
2789
عنوان

حس بد به شوهر

1070 بازدید | 35 پست

شوهرم ‌ و خواهرش با هم اشتراکی باغ داریم و نزدیک دو‌ماهه بنایی می‌کنن برای بازسازی باغ، تو این دو ماه شوهرم یه شب در میون به هوای بنایی اونجا خوابیده و آخر هفته ها هم با شوهر خواهرش مبحوابن ولی وسط هفته شوهر من تنهاس ، امروز باخواهرشوهرم باغ بودیم موقع برگشت یهو خواهر شوهرم کفت وسط باغ یه نوار بهداشتی افتاده نو و سالم یه دونه افتاده بود نه من عادت بودم نه خواهر شوهرم و ما هم بعد از دو‌ماه بنایی اولین بار بود باغ میرفتیم و زن دیگه ای باغ نبود خواهر شوهرم علنی بلند گفت این خیلی عجیبه ما زنیم و شک می‌کنیم این از کجا اومده شوهرم و‌سوهر خواهرش خودشونن متعجب نشون دادن و آخرم معلوم نشد مال کی بوده.. از اون موقع تو فکر و عصبیم به شوهرم خیلی شک کردم در صورتیکه تا قبل این جریان به سرش قسم میخوردم هر اخلاقی داره خیانت نمیکنه .. ولی این جریان بد فکرمو مشغول کرده ضمن اینکه رابطه کم شده و شاید ماهی یک یا دوبار اونم آز شوهر آبانی من که عاشق رابطه اس خیلب عجیبه و اینکه مطمئنم کار شوهر خواهر شوهرم نیست چون اون فقط آخر هفته ها میاد و میره من حسم میگه زن‌های خراب هم باغ میاره نه اینکه کسی تو زندگیش باشه.. خیلی اعصابم خورده و بی خواب شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شک به دلت راه نده بشین باهاش حرف بزن بگو عزیزم زنارو که میشناسی از صب دلم میخواد گریه کنم یعنی چی بوده اون جریان و فلان بذار توضیح بده یه طرفه نبر دادگاه عزیزتو

الکی بخند:)                                                            ولی الکی گریه نکن:/                                                خب؟

اون روزی که شوهرت باغه بچتو بسپر به کسی و پیگیری کن یواشکی برو یکاره اونجا باش حالا به هرصورتی که میتونی 

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست