2821
2789

امیدوارم منصرف بشی من شانس اوردم که زنده موندم حال تو رو درک میکنم کسی هم نیستم که نصیحت کنم میفهمم ادمی که خودکشی میکنه چه حالی داره ولی بهد از سه بار تلاش کردن برای مردن و زنده موندن فهمیدم هر چقدرم روی زمین خودتو بخوای بکشی توی اسمونا یکی هست که نمیزاره این اتفاق بیفته 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعضی وقتا آدم فکر می کنه بعضی مسائل خیلی سنگین و بد هستن ولی وقتی یه کم از اون اتفاقا می گذره می فهمه چقدر اشتباه می کرده. میفهمه زندگی ادامه داره و اون اتفاقا واقعا هیچی نبودن برای من پیش اومده بارها و بارها

منم میخوام اینکار بکنم یکم دو دلم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
تو میفهمی همه اطرافیانت بخوان بدبخت باشی یعنی چی 

خب آره معلومه

من الان ۲۲ سالمه ازدواج دوممه 

بچه زرنگ مدرسه بودم 

بخاطر بی پولی ازدواج کردم با یکی که دوبرابر سنم بود 

هر روز کتک و بدبختی،  روانی بود 

طلاق گرفتم 

باورت میشه یک روز بعد طلاق خواستن شوهرم بدن؟ 

تا چند سال بعد منو دادن به یه دست و پا چلفتی 

استرس کل بدنمو گرفته،  بهم موقع خواستگاری گفتن وضعش خوبه و خوشبختت میکنه 

الان تو حاشیه شهرم به زور میتونه خونه بگیره

مدام بهم میگن بچع دار شو خانواده ش! 

میگم پول پوشکشو نداریم میگن پارچه بنداز! 

من با یه مشت جهان سومی دارم دست وپنجه نرم میکنم 

یه مشت نفهم یه مشت زورگو یه مشت ظالم 

باور کن معده م پوکیده 

نمیتونم مثل قبلا راحت غذا بخورم 

از بس خودخوری کردم مدام معده درد دارم و اوق میزنم 

اما همسنای من الان دانشگاه میرن یا عشق و حال  .. 

ولی من چی؟  باید بشینم طعنه مردم رو تحمل کنم

در خواست میدم دوست داشتی بیا حرف بزنیم 

باور کن به زور دارم زندگی میکنم به زور 

اما خودکشی نه اصلا

چون عواقبش رو میدونم 

دوست داشتی قسمت های خودکشی زندگی پس از زندگی رو نگاه کن، خیلی عذاب میدن کسانی که خودکشی کردن. 

کسی حال الان منو نمی‌فهمه چندساله دارم می‌جنگم خسته شدم دیگه 

نمیدونم مشکلت چیه اما من یه دختر از یه خانواده فقیر بودم که کلی زحمت کشیدم و درس خوندم برم سر کار ولی دقیقا الان که دوستام دارن پول پارو میکنن من مریض شدم افتادم گوشه خونه فقط حسرت میخورم تازه این یکی از مشکلاتمه بقیشو نگفتم هنوز میفهمم از جنگیدن خسته شدی اصولا کسی خودکشی میکنه که خسته شده باشه ولی وقتی مطمئن نیستی میمیری یا نه یا ممکنه یه بلایی سرت بیاد پس خودکشی هم کمکی نمیکنه یه جمله از یه ادم معروف بود که میگفت ما نه میتونیم بمیریم نه میتونیم زندگی کنیم تو طول تاریخ میلیاردها ادم اومدن که زندگی بر خلاف میلشون بوده این اساس زندگیه تو دنیا عدالتی وجود نداره کاش میشد از اول به دنیا نمیومدیم ولی نمیشه زندگی رو تغییر داد 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز