2777
2789
عنوان

بابا چخبره ن واقعاً چخبره🙄

582 بازدید | 29 پست

بچه موهام تا بند سوتین ام هستش قدش منظورمه بعد الان میخوام رنگ کنم میگن ۷۰۰_۸۰۰ چیکار کنم من؟؟؟برا من خیلی زیاده...تو خونه هم هر رنگی میزارم باز همون قهوه ای میشه🥲

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر گردنه،منم بخاطر هزینش اصلا رنگ نمیکنم،خداروشکر مشکی هیچوقت از مد نمیفته دلم بسوزه😅

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
رنگ نکن شیکتره  من کردم بخدا پشیمونم  هم موهام داغون شده  هم بهد یه ماه موها ب زرد ...

آخه موهام رنگ دارع... قهوه‌ای بعدش مشکی در اومده گفتم رنگ بزارم دکلره یکم تغییر کنم برا عروسی داداشم 

خدا خیرت بده کجا رفتی به منم ادرس بده من امروز پرسیدم یک و پونصد موهای منم اندازه موهای تو هستش

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏
سر گردنه،منم بخاطر هزینش اصلا رنگ نمیکنم،خداروشکر مشکی هیچوقت از مد نمیفته دلم بسوزه😅

هعی.... گفتم یکم‌عوض بشم🤭

رنگ نکن شیکتره  من کردم بخدا پشیمونم  هم موهام داغون شده  هم بهد یه ماه موها ب زرد ...

کاملاباحرفتون موافقم،بخداالان موی سالم فقط مده،نه موی رنگ شده،فقط به سلامت موهات اهمیت بده،اگه هررنگی میذاری قهوه ای میشه به احتمال زیادچون رنگ موهای خودت خرماییه،

مگراینکه دکلره کنی که بینهایت موهات آسیب میبینه،توی تاپیکای من ببین آرایشگرچه بلایی سرموهام اورد،عکساشم هست

من موهام همون قده زیادم پر نیست یه جا پیام دادم و عکس فرستادم گفت ۶ و نیم تا ۷ میلیون جالبه هرروز ...

منم موندم چیکار کنم 🥺

کاملاباحرفتون موافقم،بخداالان موی سالم فقط مده،نه موی رنگ شده،فقط به سلامت موهات اهمیت بده،اگه هررنگ ...

یعنی منصرف بشم نرم رنگ منم