2777
2789
عنوان

عروس پسر زا میخوان نکنه نازا بشم

399 بازدید | 55 پست

۲ ماهه ازدواج کردم مادرشوهرم میگه چون پسرمن یکی یدونه است تنهاست حتما باید بچه ات پسر بشه منم گفتم چه فرقی داره تنش سالم ازاون گذشته ما تا چند سال بچه نمیخواییم جنسیت براما فرقی نداره دوره فرق گذاشتنا تموم شده  چون خودمم داداش ندارم ۳ تا خواهریم مامان خودمم میگه کاش تودیگه یه پسر بیاری خیلی دختر داریم پسر نداریم من تنبلی تخمدان دارم نمیدونم اقدام کنم بخاطر تنبلی اخه میترسم مشکل به وجود بیاره بعدها برام ولی از یه طرف زود هم هست بهم میگن برو تحت نظر دکتر برا جنسیت و فعالیت تخمدان ولی من راضیم به رضای خدا شما بودین چیکار میکردین نکنه بخاطر تنبلی تخمدان بچه‌دار نشم اصلا😔 اینا عروس پسر زا میخوان نکنه نازا بشم

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگوشوهرمن برات تخم طلا گذاشته که حالا پسرم ب… برات ننه 😂😂🤣🤣

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   
بگو باشه میدم برات بسازن بیارن دم در اصلا اهمیت نده

من جنسیت برام‌مهم نیست میترسم از بچه دار نشدن 

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

وای خدایا کی این‌چیزا تموم میشه دیگه

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

جاریم تنبلی تخمدان داره الان ۳تا بچه داره یکیش پسره نگران نباش

من با ورزش پریود میشم اگ ورزش نکنم ۲  ۳ ماهم نمیشم بلکه باقرص اونجوری بود؟

بگو بگرد ببین دیجی‌کالا چی داره سفارش بده همون رو برات بیارن. برای خودت عذاب درست نکن عزیزم الکی، تهش هم تو بچه‌دار هم بشی هیچکس بیشتر از خودت با اون بچه وقت نمیگذرونه و بهش اهمیت نمیده و به تو کمک نمیکنه. سفارشی که نیست، دست تو هم که نیست پس سعی کن اصلا اهمیت ندی.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
من جنسیت برام‌مهم نیست میترسم از بچه دار نشدن 

گیرم بچه دار هم نشی. ارزش شما به اوردن بچس؟ دستگاهی یا ادم؟؟؟ هدف مشترک با شوهرت تو زندگی نداری؟

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...