2777
2789
عنوان

فیلم ترسناک😐

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 75 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخی😂ولی نبین بعدها اثر مخرب داره همیشه که مامانت نمیتونه باهات بیاد دسشویی 🤣🤣

چه اثرات مخربی داره من از ۱۲سالگی میبینم الان ۳۸سالمه و هیچ اثر مخربی نداشته چون همشون در حد همون فیلمه و ساختیگیه

منم عاشق فیلم ترسناک و کلا چیزای ماورائیم ولی متاسفانه هیچکی اطرافم پایه نیست 🥲 بیا با هم ببینیم🫂 ...

منم تنهایی میبینم شبها وقتی پسرم میخوابه شوهرمم شبکاره همیشه شبها تنهام

چراغهارو خاموش میکنم  تو رختخواب میبینم😅

چه اثرات مخربی داره من از ۱۲سالگی میبینم الان ۳۸سالمه و هیچ اثر مخربی نداشته چون همشون در حد همون فی ...

شما فکر کنم خیلی شجاعی من که از ترس میمیرم یبار ماهواره نشون داد با آره برقی افتاده بودن به جون هم تا کانال رو عوض کردم نصف جونم رفتتتتت🤣😂😂

وای نبین خیلی تاثیر منفی داره من یه مدت میدیدم الان پشیمونم گذاشتمش کنار کامل

اخه چه تاثیری ۱۳سالم بود فیلم مرده شریر یا همون کلبه وحشت و جنگیر رو دیدم تا الان که ۳۸سالمه به اندازه تارهای موهام فیلم دیدم و کوچکترین تاثیری روم نزاشتن هیچی

اخه چه تاثیری ۱۳سالم بود فیلم مرده شریر یا همون کلبه وحشت و جنگیر رو دیدم تا الان که ۳۸سالمه به اندا ...

روی من تاثیر میذاشت باعث پرخاشگریم میشد و روحیه ی خشن و منفی ای پیدا کرده بودم....