2777
2789
عنوان

میگه من بیام پیشت

1065 بازدید | 25 پست

خیلی سر خوشه ...

امروز گفت برات یکم خرید کردم میارم . جواب ندادم.

زنگ زد جواب دادم گفت یکم خرت و پرت ضروری گرفتم میخوام بیارم گفتم باشه...

بعد گفت تنهایی اگه اتفاقی بیوفته و... ( منظورش ج ن گ و...) گفتم عیب نداره نمیترسم...

خیلی عادی انگار نه انگار که جدا شدیم گفت میخوای بیاییم پیشت حداقل شب تنها نباشی😑😑😑🙄🙄

بعد گفت شما دوتا رو یعنی من و دخترم میفرستم برین از اینجا

نمیدونم راست میگه یا نه ...

یا میخواد اینجوری بگه که راهش بدم بیاد تو خونه

اصلا حرف زدنش انگار ک هیچ جدایی اتفاق نیوفتاده مثل قبل..

اصلا یه لحظه خواب به چشام نمیاد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر سابق

چرا جدا شدین خب دوست داره؟

تاوان یا تقاص، اسمش رو هرچی دوست داری بزار من فقط میدونم خدا از اشک های هیچکس نمیگذره... خدایا هرکی برای ما هرچی خواست اول به خودش بده🤲🏻📿 (کاربری دست دونفره)

اینا خیلی زرنگن خوب بلدن خودشونو بزنن کوچه علی چپ

بگو ما دیگه جدا شدیم درست نیست تو بیایی پیشم بمونی

چطور وقتی شوهرت بود اینقدر اذیتت کرد که مجبور به جدایی بشی ؟ الان مهربون شده؟ اینا دنبال لاس زدن و رابطه ان

محلش نده اآدم چیزی که تف کرده رو دوباره نمیذاره دهنش

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

اصلا جوابش ندین

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
نمیشه که...

چرا نشه؟

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

جواهر شما دو نفر تیمار هم دیگه هستید همش میگفتم جواهر طلاق بگیره نه جواهر میتونه نه شوهرش

نمیدونم چون بود هم درد هم دیگه آید هم درمون هم دیگه کاش لجبازی نمیکردی به همون زندگیت ادامه میدادی

میدونم حق با تو بود ولی تو دچارش شده بودی کاش منظور منو میفهمیدی

احتمال میدم برکردونتت پیش خودش با توجه به روابطی که با خانواده داری پیشش باشی و باهاش حرف نزنی

بهتر از اینه که تو این کشوری که خبری از امنیت نیست تنها باشی

پسر عسلم رهام مامان