2777
2789
عنوان

فیلم ترسناک😐

392 بازدید | 75 پست

من خیلی دوس دارم ی فیلم ترسناک دان کنم بزارم تلویزیون چراغارو خاموش کنیم با خانواده ببینیم ولی متاسفانه خانواده پایه نیستن😅😐

میگم چرا ما هممون مث سگ میترسیم ولی هی میخوام بریم سمت فیلمای ترسناک و خاطرات جن دار مگ کرم داریم اخه🤣من خودم اگ ببینم باید با مامانم برم دسشویی ولی ببینید انقد کرم دارم شده ارزو واسم🤣😐

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم عاشق فیلم ترسناک و کلا چیزای ماورائیم ولی متاسفانه هیچکی اطرافم پایه نیست 🥲

بیا با هم ببینیم🫂🤧

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
اخی😂ولی نبین بعدها اثر مخرب داره همیشه که مامانت نمیتونه باهات بیاد دسشویی 🤣🤣

بالاخره یکیو پیدا میکنم باهام بیاد تا دسشویی🤣دسشوییمون تو حیاطه حیاطمونم تقریبا بزرگه نمیترسم ولی میخوام برم هی به یکی میگم باهام بیاد تنها نرم🤣😐

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

آنابل و جن گیر ببین

😑🤣از اسمش وحشت کردم من ی ترسوییم ک خدا میدونه روزی صد بار سکته میکنم

منم عاشق فیلم ترسناک و کلا چیزای ماورائیم ولی متاسفانه هیچکی اطرافم پایه نیست 🥲 بیا با هم ببینیم🫂 ...

منم ببرید

فرفری هسدم با موهای بنفش"                                   گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند...!                                                                         
منم عاشق فیلم ترسناک و کلا چیزای ماورائیم ولی متاسفانه هیچکی اطرافم پایه نیست 🥲 بیا با هم ببینیم🫂 ...

منم بیامم🥺😂💜

چ‍‌ق‍‌د ن‍‌ی‍‌از دارم ی‍‌ک‍‌ی از س‍‌ک‍‌و‍‌ت‍‌م ب‍‌ف‍‌ه‍‌م‍ہ چہ م‍‌رگ‍‌م‍ہ و ف‍‌ق‍‌ط ب‍‌غ‍‌ل‍‌م ک‍‌ن‍ہ . . ! :)️

بعد جالبیش ابنجاس خیلیم ترسوام

زیاد پیش نمیاد تو خونه تنها باشم در حد یساعت شاید ولی یبار تنها شدم تا ساعتها بهو تا بقیه رفتن من ترس افتاد به جونم همه درارو قفل کردم اومدم یجا نشستم به کل خونه دید داشته باشم ی چوب و یه چاقو هم گذاشتم کنارم تلویزیونم صداشو بلند کردم😐🤣واقعا نمیفهمم از جن میترسیدم یا از ادم🤣