2777
2789

ولی از شما انتظار داشته باشه مثل همیشه حامی و همراهش باشین و صمیمیت بینتون رو باهاش حفظ کنید . انتطار داشته باشه مثل همیشه قبولش داشته باشین . چه می‌کنید؟

اون شخص همسر نیست . برادر مجردتون باشه.

لطفا نظراتتون رو بگید

ممنونم ❤️

بنظرم خانواده یعنی حمایتو بخشش البته به خطا هم بستگی داره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی همیشه اشتباه می کنه و انتظار حمایت داره 

من نمی تونم راستش 

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

من سعی میکنم راه درستو بش نشون بدم و تو اون راه همراهیش نکنم تهشم دیدم نشد تهدیدش میکنم تا بشه😑

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

نه همیشه تو یک مورد خیلی مهم و متأسفانه اشتباه مکرر 

حمایت کن ولی بهش هشدار بده صبر من هم حدی داره 

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

اطرافیان من اشتباهاتی داشتن وحتی گاهی باعث رنجیدن شدید ودل شکستن من شدن😞😞😞😞ولی من سریع یادم میره و به همون صمیمیت قبلم برمیگردم😑😑

سراین اتفاقا چند وقت پیش مادرشوهرم میگفت هرکاری با فلانی میکنن از سادگیشه🥺🥺🥺(منومیگفت) میگه اگه کسی ناراحتت کرد بگو گور باباش نکه بهش بخندی که دوباره همون کارو کنه! 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز