2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 28 پست
البته در طی 4، 5 سال میومدنا.... اصلا دیگه حالمم از ازدواج بهم میخوره 

دیگه الان نوبت شماست میدونو خالی نکن😂💃💃

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم ازدواج کردی یا نه ولی من که بالای سی شدم میگم کاره خوبیه مشخصات بده لااقل ۴ تا ممکنه بیان وا ...

اره ازدواج کردم ولی نه این مدلی!

هم دانشگاهی بودیم رفت و آمد کردیم

ازدواج کردیم

ولی این مدل تبلیغ برای دخترو شخصا دوست ندارم!

حس میکنم در شأن دختر نیست!

انگار ادم التماس می‌کنه دختراش بی شوهر نمونن

نظر منه ها ، سلیقه ایه

به نظر ت احترام میذارم ولی باهاش موافق نیستم 😉

خدایا شکر برای نعمت هات ♥️
حالا چرا عجله داری حقتو خوردن؟😁 وای خدا چکارایی میکنن مادرا بعد خواستگارا رو میشمرین؟

حقمو نخوردن ولی چندتا از فرصتای خوب زندگیمو از دست دادم به خاطر مامانم 

دیگه این میدونو نمیخوام 😂 مجردی بهتره 

ببین خدایی ۴۳تا خواستگارو از کجا معرفی میکردن مثلا دوستای مامانت معرف بودن ؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
نه فک کنم چون خواهرت از شما بزرگتر بود مسلما اول باید ایشون سروسامون بگیرن بعد شما

ببین به خاطر همین طرز فکر که خواهرم اول باید سروسامون بگیره من چندتا از فرصتای خوب زندگیمو از دست دادم 

آره دوستای مامانم بودن 😅 هرکی مجرد داره بگه مامانم مورد پیدا میکنه ها

کاش مامانت خاله یا عمه من بود من اونقد غصه نمیخوردم از زیر سنگ شوهر پیدا می‌کرد برام😂😂

حالا عزیزم سن ازدواج شما از این بعده، مطمئنا از این ب بعد بهتریناشون نصیبتون میشه. 

از لحاظ عقلانی نسبت به چن سال قبل بهتر میتونین تصمیم بگیرین قطعا حقتون ضایع نشده. 

خواستگارای خوب فقط تو چن عدد خلاصه نشدن:)) 

کاش مامانت خاله یا عمه من بود من اونقد غصه نمیخوردم از زیر سنگ شوهر پیدا می‌کرد برام😂😂

حالا خوب شد خواهرم به یکی جواب مثبت داد وگرنه با همین فرمون مامانم تا 30 میرفتم😆😂