2777
2789
عنوان

ازدواج

226 بازدید | 28 پست

بچه ها یه سوال خواهرم 29 سالشه و تازه عقد کرده اونم با 43 مین خواستگارش منم 25 سالمه ولی مامانم یه دونه از خواستگارامو خونه راه نداده هرکی هم برای من زنگ میزد مشخصات خواهرمو میگفت الان که تازه خواهرم سروسامون گرفته تازه میگه باید مشخصاتتو بدم به دوستام😐 همه تمرکزش به ازدواج خواهرم بوده تا من.... به نظرتون این وسط در حق من کوتاهی نکرده یا من اینجوری حس میکنم؟🤦🏻‍♀️توروخدا راهنماییم کنید

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بی خیال بابا 

قسمت که باشه و خدا بخاد چیزی جلودارش نیس گلم   

فقط خدا

امام زمانم قربونت برم   آخه تو چ قدر خوبی .. جانم به فدایت آقا جان ......بیا یه چیزی یادت بدم واسه استجابت دعا          قبل دعا کردن امام زمان رو به مادرش فاطمه زهرا (ع)و امام حسین (ع)و امام رضا(ع) قسم بده که دعاتون مستجاب کنه //////دوم اینکه خدا رو به کارهای خوبتون قسم بدین تا اجابت کنه دعاتون عزیز  اگه دعاتون مستجاب شد یه دعایی هم واسه من کن ....... الهی که حاجت روا بشی ....

دیگه کوتاهی کرده یا نه رو ولش کن از این به بعد نوبت شماست دیگه ماشاالله ۴۳ خواستگار من شاید ده تا ام نداشتم تا حالا😑😑 همه میومدن خونتون؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

شما خواستگارا رو مینویسین توی دفتر تیک میزنین؟!

تعدادشو میشمارین؟! 🧐

مشخصاتتو بده به دوستاش؟! 😳

ظاهرا خیلی بروکراسی اداری داره ازدواج توی خانواده شما 🤔

خدایا شکر برای نعمت هات ♥️
شما خواستگارا رو مینویسین توی دفتر تیک میزنین؟! تعدادشو میشمارین؟! 🧐 مشخصاتتو بده به دوستاش؟! 😳 ...

نمیدونم ازدواج کردی یا نه ولی من که بالای سی شدم میگم کاره خوبیه مشخصات بده لااقل ۴ تا ممکنه بیان واقعا پشیمونم که به معرفا  نگفتیم چون بعضی از ازدواجهای سنتی عالی میشه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
دیگه کوتاهی کرده یا نه رو ولش کن از این به بعد نوبت شماست دیگه ماشاالله ۴۳ خواستگار من شاید ده تا ام ...

البته در طی 4، 5 سال میومدنا.... اصلا دیگه حالمم از ازدواج بهم میخوره