روز۱۴ سیکلمه ترشح غلیظ داشتم عین سفیده تخم مرغ.تخمک گذاری داشتم؟یا هنوز آزاد نشده؟اگه بلدین بگین اقدام کنم امشب؟
آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکرکه سالمی😍😍
عزیزم ول کن ترشحاتو تو یک روز درمیون بعده پریودت اقدام کن
نزدیک تخمک گذاری خب احتمالش بیشتره
آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکرکه سالمی😍😍
خب باشه میدونم ولی تو بعده پریودت یک روز درمیون اقدام کن من خودم کیت گرفته بودم ی ماه ۱۱پریودی مثبت شد ی روز ۱۷پریودی پس فرق میکن ماه ب ماه کی تخمکت ازاد میش تو ی روز درمیون رابطه داشته باش مطمئن باش ک دیگ میگیره اگ باردار نشدی برو دکتر هم تو و همسرتو آزمایش بنویسه
خدایا تورا شکرگزارم برای بزرگ ترین نعمتم سلامتیم❤️🙏
خب باشه میدونم ولی تو بعده پریودت یک روز درمیون اقدام کن من خودم کیت گرفته بودم ی ماه ۱۱پریودی مثبت ...
باش عزیزم