2777
2789
عنوان

دروغ بزرگ شوهرم ، متنفرم ازش!

1022 بازدید | 23 پست

تو کشتیرانیه ، سِمَت بالایی هم داره ، حقوقش به دلار بود ، خیلی هم زیاد بود حقوقش، چندین بار دیدم خانوادش ازش پول میخوان یا براشون پول فرستاده، بعد دیگه زندگیشون زیرورو شد، خونه ماشین طلا مسافرت خارج لوازم و وسایل خونه ، همممممه نو شد و گرون قیمت ، این در حالی بود که برای خودمون کاری نمیکرد و مستاجریم هنوزم که هنوزه ، اعتراض میکردم میگفت به تو ربطی نداره ، پول خودمه ،بعد هم فهمیدم همه ی این کارارو شوهرم براشون کرده ،  بی خبر ازمن! وقتی دید فهمیدم ، الکی گفت خواهرم تو یه شرکت بین المللی کار میکنه ، ماهی پونصد میلیون حقوقشه و تمام این کارارو اون میکنه ، میگفت حتی به منم قرض میده، بعد پیش من زنگ میزد از خواهرش بیست ، سی ، پنجاه، حتی صد میلیون میخواست، اونم براش میفرستاد!!الان کاشف بعمل اومد شوهرم اختلال روانی داره، فرستادنش قسمت اداری، حقوقش خیلی پایین اومد، همش کم میاریم، میگم از خواهرت قرض بگیر، مگه نمیگفتی ماهی پونصدمیلیون حقوقشه، میگه اون کارش عوض شده، حقوقش شد هفت میلیون!!!!

متنفرم ازش ، موجود کثیف و پست فطرت 

تو این ده سال فقط به من دروغ گفت کثافت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان