2777
2789
عنوان

دوست صمیمی

278 بازدید | 23 پست

دوست صمیمی من یه مدت باهام قهر کرده بود و خیلی حرفایه بدی تو اون دوران بهم زد..که انتظارشو نداشتم و تمام اون دوران رو تا الان گریه کردم تمام اون چند روز رو ..

بهم گفت برم یه دوست دیگه پیدا کنم دلیلشم نگفت فقط یه مدت فاصله گرفت و بعدش این پیام هارو داد من واقعا شوکه شده بودم دست خودم نبود و بلند بلند گریه کردم و مامانم متوجه شد و بهم گفت که تمومش کنم این اولین بار نیست که اینکارو میکنه اینجوری فقط مثله روانیا میشم و مطمعنم دیگه نمیزاره بهش نزدیک بشم و این تقصیره خودمه..

بعد از چند دقیقه که شلوغی شده بود خونمون پیام دادم و گفتم که میخوام همه چیزو همونطور که میخواد تمومش کنم  

دوباره بهم پیام داد به جایه اینکه بلاکم کنه من فقط درخواستی که کرده بود رو قبول کرده بودم و اونم باید میرفت اما کلی پیام داد و گفت که متاسفه من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم رابطه ما خیلی صمیمی بود جوریکه یه لحظه هم بدونه هم نمیتونستیم فقط یه مشکل بزرگ وجود داشت و هنوزم هست اونم اینه که سره هر چیز کوچیکی باهام بحث میکرد و بعد مقصر من میشدم باید یا اول عذرخواهی میکردم یا منتظر میموندم تا بهم یه کلمه بگه تا عین چی دنبالم راه بیفتم و براش هر کاری بکنم 

همشم میخوام فراموشش کنم و بیخیالش شم دارم دیوونه میشم دو باره هی سروکلش پیدا میشه مشکل بدتر اینه که اگر هم ازش جدا شم جدا ازینکه باید بیمارستان بگیرم بخوابم همش هم میبینمش میتونم راحت مدرسمو عوض کنم کلاسایی که اونم هست عوض کنم و شمارم رو .. اما وقتی پیش میاد میگم نه نیاز نیست حتی اگه ببینمش دو دل نمیشم

شما اگه جایه من بودین چیکار میکردین دوباره برمیگشتین یا تموم میکردین حتی اگه باعث یه زخم بزرگ رو قلبتون میشد؟

الان حس میکنم که یه تیر کمون رو به رومه کمان دستشه و تیر رو خودم به سمت خودم نشونه گرفتم..

هوف خیلی طولانی شد فکر نکنم کسی بخونتش..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست منم دقیقا اینجوری بود. منم به مامانم گفتم دقیقا مامان منم گفت تموم کن و الان بیشتر از شیش ماهه که آرامش دارم از دستش... کلا شبانه روزمو سیاه کرده بود

کودَکی اَم را دوست داشتَم روز هایی کِ بِجایِ دِلَم زانو هایَم زَخمی بود:)✨✋

من دوست صمیمیم رو کنار گزاشتم 

خیلیییییی سخت بود خیلی زیاد

اشتباه کرد منم نتونسم ببخشمش از چشمم افتاد با سردی کامل قیدشو زدم ولی هنوزم بعد چن سال برای یچیزایی دلم میگیره ک فقد منحصر ب اون بود حتی حس لعنتیم ... هم ناراحتم و هم خوشحال ناراحتم چون دوسش داشتم و خوشحالم چون عاقلانه تصمیم گرفدم و یه ادمی ک فک میکردم خوبه ولی نبود رو از زندگیم حذف کردم 

تمام وسایلای ستامون کادوهاش عکسا .. همچییییی گزاشم کنار فقد یه عکس ازش نگهداشتم 

تو مدرسه ام میدیدمش حس دلتنگیو تنفر باهم داشتم تو دلم مدت زیادی ام طول کشید ک شدتش کم شه .. میگم هنوزم گاهی دلتنگش میشم اما عادی میشه ب مرور  

بحث هاتون سر چیه؟ نمیشه حلش کنین؟

خودمم چندین بار سعی کردم حلش کنم ولی هربار بعد تموم شدنش و  دوباره پیش میومد و سره چیزایه خیلی بچگونه هستن.. مثالشم اینه که وقتی با یکی دیگه صحبت و بگو بخند میکردم چپ چپ نگام میکرد و باهام قهر میکرد و میگفت  برم پیشه همون .. عین بچه ها

منم یه دوست خیلی صمیمی داشتم میدونست دوستش دارم همش ازم سو استفاده میکرد قدرت نه گرفتن نداشتم همه کار براش کردم تو سخترین شرایط کنارش بودم ولی اون اصلا مثل من نبود مجرد که یه جور خودهواه مغرور بود ازدواجم که ۳۶۰ درجه عوض شد وحشتناک شد منم هر چی تو دلم بود بهش گفتم باهاش کات کردم  تو هم کات کن خیالتو راحت کن دوست واقعی خیلی خیلی کم پیدا میشه

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

ممنون از نظرت 💙

خواهش میکنم 😊🖒❤🙋

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️