2777
2789
عنوان

دوست صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 23 پست
اونی که باهاش بگو بخند میکردی مگه دشمن ایشون بوده؟ کدورتی داشتن؟

نه نه اصلا من خودم ناراحت میشم اگه دوست صمیمیم با کسی باهاش رابطه خوبی ندارم وقت بگذرونه یه همکلاسی بود و اتفاقا خودش هم کنارم بود .. اینجوری نبود که  باهاش صمیمی بشم و شوخی کنم فقط یه برخورد دوستاته با همکلاسی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از همین حس میترسم با اینکه ازش خسته شدم اما بازم دوسش دارم..

واقن راحت نیس مخصوصن وقتی مدام جلو چشت باشه هرچی کمتر ببینیش بهتره و راحتر فراموشش میکنی ولی مصلن اون موقع من هرچی تلاش میکردم باز فردا میدیدمشو دوباره کلی حرص و .. شروع میشد روز از نو دقیقن😕 ولی خب تصمیم بگیر اگ قابل حل کردن حلش کن اگ نه ...

نه نه اصلا من خودم ناراحت میشم اگه دوست صمیمیم با کسی باهاش رابطه خوبی ندارم وقت بگذرونه یه همکلاسی ...

اهااا، پس بنظر منم رفتارهای دوستت اشتباهه، زیادی حساسه. هم خودش اذیت میشه هم شما

بهتره تمومش کنی

یا قبل اینکه تمومش کنی بهش فرصت بده

یعنی بهش بگو فلان رفتارات درست نیست و واقعا اذیت میشم سرشون. اگه اصلاحش نکنی مجبورم خلاف میلم رابطه مون رو کمرنگ یا تموم کنم، با اینکه دوست ندارم اینطور باشه ولی نمیخوام بیشتر از این اذیت شم

با لحن تهدید آمیز نگو، دوستانه بگو

اهااا، پس بنظر منم رفتارهای دوستت اشتباهه، زیادی حساسه. هم خودش اذیت میشه هم شما بهتره تمومش کنی

همه گفتن باید تموم بشه هم خانوادم هم کسایی که نظرشونو گفتن .. فکر کنم دیگه  وقتشه منم تمومش کنم ..

ممنونم از راهنماییتون💙

همه گفتن باید تموم بشه هم خانوادم هم کسایی که نظرشونو گفتن .. فکر کنم دیگه  وقتشه منم تمومش کنم ...

خواهش میکنم عزیزم

امیدوارم هر تصمیمی که میگیری، اون بهترین تصمیم باشه🧡

یا قبل اینکه تمومش کنی بهش فرصت بده یعنی بهش بگو فلان رفتارات درست نیست و واقعا اذیت میشم سرشون. اگ ...

راستش قبله اینکه بهش بگم بیا همونطور که میخوای تمومش کنیم تمام حرفایی که تو این چندسال تو دلم مونده بود رو گفتم سعی کردم با لحن بدی بهش نگم و همونطور که گفتید دوستانه به این هم اشاره کردم که دوسش دارم و اونم الان جوابمو داده که متاسفه.. و نمیخواسته باعث اذیت کردنم بشه گرچه میدونم دوباره تکرار میشن این مشکلات و اینکه من بخوام دوباره رابطمو باهاش پررنگ کنم خیلی سخته  اما الان یهویی با حرفتو نظرم کاملا عوض شده .. دلم میخواد یه فرصت بدم حتی اگه خیلی کوچیک باشه این حرفتون نجاتم داد نزدیک بود کاری کنم که بعدش مدتها حسرتش رو بخورم که چرا اینکارو کردم