2777
2789
عنوان

دوست دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 50 پست
بچه ها بعضی وقتا خیلی بدجنس میشن منم پسرم با یه پسر بچه توی کوچه بازی میکنه ولی وقتی  یکی دوستش ...

آره واقعا اونی که مظلوم واقع میشه خیلی گناه داره دیگه تصمیم گرفتم نذارم دخترم باهاشون بازی کنه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سرگیجت خوب شد؟کی میگرفت ازکجا فهمیدی از گوشته دائمی بود یا گاهی موقع نشستن بود یا ایستادن ؟ ...

خوب که نه عزیزم بعضی موقعها میاد سراغم وقتایی که گوشم درد میگیره سرگیجه هم دارم همه جوره گیج میره خیلی بدِ خیلی وحشتناکه طوری که دوس دارم چند ساعت بیهوشم کنن 

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
حالا هر وقت دختر من تنها بچه ایی باشه که توی کوچس باهاش بازی میکنه ولی وقتی یه همسایه دیگه که۸سالشه ...

عزیزم ببخشید اینجا پیام دادم ولی من در خراسان رضوی شهرستان خواف یکی از روستاهاش زندگی میکنم 

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭
عزیزم ببخشید اینجا پیام دادم ولی من در خراسان رضوی شهرستان خواف یکی از روستاهاش زندگی میکنم

خواهش میکنم عزیزم خیلی ازم دوری

خواهش میکنم عزیزم خیلی ازم دوری

دعا کنید من بمیرم خداشاهده دخترم کفش نداره پسرم دوسالشه ولی هنوز کفش نتونستم بخرم براش 😭😭😭😭🙏🙏🙏

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭
حالا هر وقت دختر من تنها بچه ایی باشه که توی کوچس باهاش بازی میکنه ولی وقتی یه همسایه دیگه که۸سالشه ...

چجوری جرات میکنین بچه رو بفرستین کوچه اون پنج ساله

وقتی حوصله ندارین چرا بچه دار میشین

یعنی واقعا میفرستی کوچه بدون اینکه خودت باهاش باشی؟ میدونی تا حالا چقدر بچه دزدی زیاد شده؟ مگه سال چهله که خیابونا امن باشه🤦🏻‍♀️

از الان بخوای حواست اینجوری باش تو جامعه یا مدرسه چطور میخوای مواظب باشی بالاخره با ناملایمات زندگی هم باید کنار بیاد بذار هرجور می‌خوام باشم دخترت خودت باید از پسشون‌بربیاد مگر اینکه خدا نکرده هم بزنن که دخالت لازمه تا آسیب نبین

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

دقیقا دخترم خیلی آروم و بسازه

مشکلی که منم داشتم

با پسرم حرف زدم گفتم این بچه هایی که بیرون باهاشون بازی میکنی هم بازی هستن دوستت نیستن پس نباید زیاد بهشون اهمیت بدی حتی با اون بچه ها هم حرف زدم گفتم باهم بازی کنین همدیگرو اذیت نکنین ولی فایده نداشت

آخر سر خودم رفتم با پسرم هم بازی شدم ولی واقعا استرس و عصبانیتش به منم منتقل میشد وقتی میدیدم پسرم تنها میشه و بخاطرشون بهشون رشوه میده ناراحت میشدم و نزاشتم اینکار ادامه پیدا کنه 

آخرش یه دوست پایه هم سن و سالش پیدا کرد باهم بازی کردن یواش یواش تیمشون زیاد شد 😂😂😉

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

و اینم بگم هر شب که میخوابیدیم قبلش باهاش صحبت میکردم و استرس تنهایی رو کم میکردم و وقتی مبدیدم ناراحته از خودش راه حل میخواستم 

اوایل زیاد حساس بودم و هی میرفتم واسه رفع مشکل ولی دیدم کارم اشتباهه بچه باید گاهی وقتها خودش بتونه ناملایمات رو حل و فصل کنه 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
چجوری جرات میکنین بچه رو بفرستین کوچه اون پنج سالهوقتی حوصله ندارین چرا بچه دار میشینیعنی واقعا میفر ...

عزیزم حق داری نگرانیتم درک میکنم و ممنونم که تلاش میکنی مادرا رو آگاه کنی ولی اگه کمی با دقت تر بخونی گفتم که خودمم هستم 

پسر منم خیلی اروم و بساز و مهربونه ولی نمیدونم چرا هیچ کس باهاش بازی نمیکنه

دقیقا دختر منم همین مدلیه الان که خیلی بهتره و میتونه دوست پیدا کنه اون زمان که این تاپیک رو زدم کوچولو بود الان۷سالشه به نسبت بهتره ماشاءالله

از الان بخوای حواست اینجوری باش تو جامعه یا مدرسه چطور میخوای مواظب باشی بالاخره با ناملایمات زندگی ...

اون زمان کوچولو بود و خیلی دلم براش میسوخت ولی الان میره کلاس دوم و خودش از پس خودش برمیاد