سلام عزیزان دختر من۵سالشه گاهی که خودمم کنارشم میزارم توی کوچه با دختر یکی از همسایه ها که همسن دخترمه بازی کنن ولی این دختر بچه از اون شر و شور هاس که بقیه بچه ها مطعشن از صبح توی کوچس تا شب بدون اینکه مادرش حتی بهش سر بزنه
دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
حالا هر وقت دختر من تنها بچه ایی باشه که توی کوچس باهاش بازی میکنه ولی وقتی یه همسایه دیگه که۸سالشه ...
نزار بره از این بچها زیاد دیدم خیلی بدم میاد
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂 لوطفا لایک نکن ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن اینک زمان زندگی ایست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.