2777
2789
عنوان

دوست دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 50 پست
مشکلی که منم داشتمبا پسرم حرف زدم گفتم این بچه هایی که بیرون باهاشون بازی میکنی هم بازی هستن دوستت ن ...

دختر منم یه دوست پیدا کرده که مثل خودش آروم و مهربونه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
حالا هر وقت دختر من تنها بچه ایی باشه که توی کوچس باهاش بازی میکنه ولی وقتی یه همسایه دیگه که۸سالشه ...

نزار بره از این بچها زیاد دیدم خیلی بدم میاد

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلم اخلاق اون بچس میگم چطور رفتار کنم که اینطوری با بچم نکنه یا اصلا کاری نکنم بزارم دخترم خودش از ...

منم همین مشکلو دارم با این تفاوت که دختر عمو های دخترم این اخلاق رو دارند

یعنی هر موقع اونارو میبینم قلبم درد می‌کنه که بچم میخواد گریه کنه

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
نزار بره از این بچها زیاد دیدم خیلی بدم میاد

دیگه خوشبختانه با اون بچه بازی نمیکنه البته الان دیگه کلا کوچه نمیره بزرگ شده ماشاءالله۷سالشه اون موقع بچه بود گه گاهی میرفت وقتی بچه ها بودن

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
منم همین مشکلو دارم با این تفاوت که دختر عمو های دخترم این اخلاق رو دارندیعنی هر موقع اونارو میبینم ...

من تپش قلب میگرفتم آخه دخترمم خیلی آروم و مهربونه بی حد ناراحت میشدم ولی الان ماشاءالله از پس خودش برمیاد