2777
2789
عنوان

دوست دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 50 پست
خب اونم بچه هست وقتی دخترت با گریه میاد دستشو بگیر و برین پیش اون دختر بچه با زیون خوش و مهربون بگو ...

باورت میشه اینکارو میکنم میگن باشه بیا بازی همینکه یکم فاصله میگیرم بی محلی میکنن به دخترم و اصلا توی بازی شرکتش نمیدن

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببینم اوضاع مالی شما از اونا بهتره چون منم همین مشکل و داشتم میرفتم تو کوچه یکی از بچها با دخترم لج بود تا حالا خونشون نرفته بودم چند روز پیش اتفاقی رفتم خونشون خیلی حالم گرفته شد تو خونشون هیچی وسایل نداشتن اسباب بازی یه سبد کوچیک بود مامانش گفت اینارو همسایه واسشون آورده خیلی حالم گرفته شد با خودم گفتم شاید چون دخترم هر چی میگه واسش میخرم آون حسودی کرده باهاش لج شده بهش گفتم بیا بریم خونمون بهت اسباب بازی بدم چندتا عروسک و اسباب بازی با تل و پنس بهش دادم خیلی خوشحال شد به شوهرم گفتم آگه میتونی بهشون کمک کن چون بچه گناه داره

چقدر اذیت میکنه دختر شمارو! وقتی میرید تو کوچه البته بسته به فضا کوچه یه زیر انداز کوچولد بندازید و ...

اون دختر که۸سالشه خیلی مارموزه به اون یکی میگه این لوسه باهاش بازی نکنیم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
مشکلم اخلاق اون بچس میگم چطور رفتار کنم که اینطوری با بچم نکنه یا اصلا کاری نکنم بزارم دخترم خودش از ...

یاد بچگیای خودم افتادم یادش بخیر تو کوچمون یه دختر که از همه بزرگتر بود رئیسمون بود و مثلا دستور میداد به فلانی بازی نکنید بقیه همه تا وقتی رئیس دستور نمیداد با اون بدبخت قهر بودن 

چند بار که رئیس دستور قهر با منو میداد مامانم میومد چنان تهدیدش میکرد که دیگه بار آخرش بود😂😂😂😂

با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن
باهاشون دوست شو،هندونه بزار زیربغلاشون،مثلا بگو وای شما چقدر زیبا هستین،چقدر فلانی و...تا باهات دوست ...

دوستن خیر سرشون ولی نمیدونم چرا وقتی با همن دخترمو حرص میدن

اون دختر که۸سالشه خیلی مارموزه به اون یکی میگه این لوسه باهاش بازی نکنیم

عجب!

دنیای بچگانشونه

اگه حس میکنید دیگه دخترتون از رفتارای اونا داره لطمه میخوره به جای بازی با اونا یا دوست جدید پیدا کنه یا ببرید پارکایی شلوغه

ببینم اوضاع مالی شما از اونا بهتره چون منم همین مشکل و داشتم میرفتم تو کوچه یکی از بچها با دخترم لج ...

نه هر دو در یه حد هستیم شوهرامون همکارن مشکل حضور اون دختر۸ساله هست هر وقت هست دیگه با دخترم بد میشن هر وقت نیست خیلی خوب و راحت با هم بازی میکنن

عجب! دنیای بچگانشونه اگه حس میکنید دیگه دخترتون از رفتارای اونا داره لطمه میخوره به جای بازی با او ...

باید همینکار رو کنم دخترم متاسفانه دوست داره با اون بازی کنه

نه،خودتو میگم،میگم خودت با دخترا دوست شو نازشون کن که بیفتن تو رودروایسی

بچه ان رودروایسی حالیشون نیست بیشتر استارتر باید رو دختر خودش کار کنه که براش بازی با اونا مهم نباشه و زیاد محلشون نزاره تا سو استفاده نکنن

بچه ان رودروایسی حالیشون نیست بیشتر استارتر باید رو دختر خودش کار کنه که براش بازی با اونا مهم نباشه ...

همینه ولی نمیدونم چطوری دخترم تا اونا رو میبینه دوست داره باهاشون بازی کنه

نه،خودتو میگم،میگم خودت با دخترا دوست شو نازشون کن که بیفتن تو رودروایسی

اینم امتحان میکنم ممنون

یاد بچگیای خودم افتادم یادش بخیر تو کوچمون یه دختر که از همه بزرگتر بود رئیسمون بود و مثلا دستور مید ...

یه بار به دختر۸ساله گفتم چرا با دخترم بازی نمیکنی خیلی اخلاقت بده که اینکارو میکنی یه طوری بی تفاوت دست اون یکی رو گرفت از کنارم رد شد انگار که اصلا براش مهم نیست

یه بار به دختر۸ساله گفتم چرا با دخترم بازی نمیکنی خیلی اخلاقت بده که اینکارو میکنی یه طوری بی تفاوت ...

بچه ها بعضی وقتا خیلی بدجنس میشن منم پسرم با یه پسر بچه توی کوچه بازی میکنه ولی وقتی  یکی دوستش که بزرگتره بزرگتره میاد و به پسرم میگه با اون پسر همسن خودش بازی نکنه پسر منم گوش میده و من دلم ریش میشه برا اون پسر بچه چون خیلی مظلومه هر کار میکنم پسرم رو قانع کنم که اونم گناه داره چرا اینجوری میکنید جواب درستی بهم نمیده و میگه ولم کن و اینا...

ادم میمونه چی بگه واقعا