2777
2789
عنوان

دلتنگی از نداشتن بچه

201 بازدید | 12 پست

فرداشب مهمونی دعوتیم.  کسانی که اونجا دعوتن از من کوچکترن همه یک یا دوتا بچه دارن... ولی من هنوز بعداز 3 سال بچه ندارم... خیلی غبطه میخورم... بااینکه دوستشون دارم اما خیلی دلم میشکنه... از طرفی هم تحمل دیدن اینکه همسرم باحسرت به بچه ها نگاه میکنه آتیشم میزنه... به نظرتون چکارکنم.؟میخوام اصلا  نرم اونجا... اعصابم خورد میشه

🌿اللهم عجل لولیک الفرج🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه سال که چیزی نیست واقعا همسرتون با حسرت نگاه می کنه؟عزیزم منم چندسال طول کشید تا باردار بشم توکل کن به خدا خیلی زود ناامید شدی انشالله به زودی نی نی دار میشی

تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤

به نظر من برو،همین نرفتن باعث حرف و حدیث میشه،خودشم میشه یه مشکل دیگه،زندگیتو بکن ولی از درمان برای بچه دار شدن نا امید نشو،علم که خیلی پیشرفت کرده،فقط باید مو به مو دستورات دکترت رو انجام بدی

اخه اقوام درجه 1 هستن دلخورمیشن

سخته درکت میکنم... خاله خودم ۱۳سال بچه دار نمیشد از همه جمع ها واهمه داشت از ترحم و اینکه هی میپرسیدن ازش خبری هست یا نه حالش بد میشد.. ولی مثل معجزه بعد ۱۴سال که قید دوا دکتر رو زد و از همه جا نا امید بود باردار شد.. الانم بچش بزرگه.. الانم که دنیا پیشرفت کرده.. نشد که نداره.. تحت درمان باش توکل برخدا حتما میشه