2777
2789
عنوان

ی چیزی دیدم حالم خیلی بد شد😔

256 بازدید | 8 پست

دلم میخاد برم ی جای دور دلم میخاد همین الان پاشم لباسام بپوشم برم ک برم حیف واقعا حیف ک جایی رو ندارم 

رفتیم مسافرت شمال منو شوهرم خانوادش شروع کردن ب تیکه انداختن و دعوا راه انداختن ک هرچی داره باید خرج کنه ول خرج هستین  درصورتی ک خودشون هر ماه ی قبرستونی میرن خاستیم بریم جنوب همینطور هزارتا حرف زدن من هیچی نگفتم نشستن پشت سر شوهرم حرف زدن ک اینطوریه و اونطوریه من هیچی نگفتم هیچییییییییییی برگشتن گفتن مامانت پرش میکنه هرچی مامانت میگ انجام میده منم رفتم ب شوهرم گفتم درموردت اینطوری میگن و دعواشون شد حالا پد شوهرم جلوی همه ب من گف سگ و تو مث مار میمونی من هیچی نگفتم بعد تو ی دعوا ب شوهرم گفتم این ک.ثافتا گفتن چرا گفتی کجا و کی اصن همچین حرفی نزده  مادرشوهرم خودشو زد ب قش و ضعف و مردن مجبور شد آشتی کنه شوهرم  دوماه بعد شوهرم اومد دنبال من از کرج رفتیم کاشان خونشون الان اینجا هستم مادرشوهرم طوری رفتار میکنه انگا هیچ اتفاقی نیوفته رفتم سر گوشیش دیدم با خواهر شوهرم پشت سرم حرف زدن من خاک توسر فک میکردم همچی تموم شده و فراموش کردن الان خونشونم نمیدونم چیکار کنم ن میتونم بمونم ن میتونم برم ینی آتیش گرفتم😭😭😭😭😭😭

عشقموو خیلی دوست دارم برا خوشبختیمون صلوات بفرستین♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی عزیزم بحرف یکم خودتو خالی کن 

بخدا هیچکی نمی‌فهمه چ حالیم بغض کردم دلم میخاد داد بزنم زار زار گریه کنم چرا من ایقدر خلم چرا من ایقدر ساده هم😔

تحقیر شدم دلم میخاد هرچی این چن روز از خونه این لعنتیا خوردم بیارم بالا نوشته بود هرکی بده برا خودش بده من چ بدی کردم هرچی دلشون میخاد میگن