2777
2789
عنوان

کمکم کنید

96 بازدید | 20 پست

۴ ساله که با یه پسری دوست هستم . دوستیمون اصلا اینده‌ای نداره که مثلا بخوایم با هم ازدواج کنیم و این حرفا نه فقط دوستای اجتماعی هستیم  ‌.من خیلی دوسش دارم ، میدونه ک عاشقشم ولی این چند وقت خیلی بهم بی‌محلی میکنه 

خواهر نداشت بعد الان میگه خواهر دارم(تازگیا فهمیده ک وقتی بچه بوده یه خانومی بهش شیر داده و حالا خواهر دار شده😐😂) یه سال نشده ک فهمیده یه خواهر داره اونقدری باهاش گرم گرفته ک دیگه من براش مهم نیستم بهش گفتم حسودیم شد بهم گفت من جونمم برا خواهرم میدم 

واقعا ک لیاقت نداره من خیلی کمکم کردم . اعتماد به نفس نداشت اصلا هیچی نبود اما الان خودش از من بهتر میدونه😐

بهم میگفت نمیتونم خودمو تو آینه نگاه کنم چون حس میکنم زشتم اما الان بهم میگه چهرت عادیه بعضی وقتا هم با شوخی تحقیرم میکنه

خیلی بهش وابسته شدم خیلی سخته ک ازش جدا بشم چیکار کنم همینطور با هم دوست باشیم ولی عشقی ک بهش دارم تبدیل به یه محبت کوچیک بشه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما یه دختر عاقلی هستز ومیدونی تهش چیزی نیس جز تحقیر شدنت مطمعن باش این روزها تموم میشه ..شاید ازنظر احساسی اذیت بشی ولی بهترین راه اینکه بزاریش کنارهمه ی ماها این روزهارو گذروندیم ودرکت میکنیم