2777
2789
عنوان

لاغری

259 بازدید | 12 پست

سلام وقتتون بخیر دوستان.

من خیلی اشتهام زیاد شده یه مدتی میشه طوری که کلیییی چیز میخورم یه ساعت بعد ضعف شدید می کنم ، دوست دارم وزن کم کنم اما حتی الانم دائما ضعف کردم با اینکه خیلی میخورم ، ورزش هم امتحان کردم واسه لاغری ولی خب اونم اشتهارو بیشتر کرد.

شما تجربه ای از داروگیاهی یا چیزای طبیعی واسه کم کردن اشتها و لاغری دارین؟

ممنون از همگی

وزنت چقده؟

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص اسلیم مکس یا اسلیم کوئیک 

قرص های لاغری یا چاقی شدیدا عوارض دارن!!

باعث رسوب به کلیه ها میشن و کلیه رو از کار میندازن

مشکلات عصبی و روانی ایجاد میکنن 

پوکی استخوان میارن و باعث سیاه شدن مفصل ران میشن و در نتیجه تعویض مفصل لگن

عوارضشون جبران ناپذیره

《گمشده این نسل اعتماد است نه اعتقاد اما افسوس که نه به اعتماد اعتقادی است و نه به اعتقاد اعتماد》

رژیم تغذیه ای مناسب داشته باشید به همراه پیاده روی منظم 

ورزش trx هم برای لاغری تاثیرگذار هستش

《گمشده این نسل اعتماد است نه اعتقاد اما افسوس که نه به اعتماد اعتقادی است و نه به اعتقاد اعتماد》
قرص های لاغری یا چاقی شدیدا عوارض دارن!! باعث رسوب به کلیه ها میشن و کلیه رو از کار میندازن مشکلات ...

الان پس من مرده متحرکم پس 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ببخشید زیرنظر پزشک متخصص این داروها رو گرفتم و اینکه تماما همه گیاهی هستن 

63 کیلو قدم ۱۶۰

بنظرم برو باشگاه

چون ورزش بهترین مورده

هم برا سلامتی هم لاغری

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
الان پس من مرده متحرکم پس 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ببخشید زیرنظر پزشک متخصص این داروها رو گرفتم و اینکه تماما ...

باور کنید این کار برای من هیچ سودی نداره تصمیم گیرنده خودش عاقله و از نظرات استفاده میکنه

قرار نیست در کمترین زمان ممکن نتیجه اش رونمایی بشه 

هیچ پزشک حاذقی مصرف قرص و دارو و... رو برای لاغری پیشنهاد نمیده و نخواهد داد

فقط و فقط به علت دریافت پورسانت پزشکی هستش

به عنوان مثال قرص ها و پودر های لاغری و چاقی غیر استاندارد افلاطون و فرشته به اسم گیاهی بودن در عطاری ها به فروش میرسه که عوارض جبران ناپذیری داره کی باورش میشه که قرص ها و پودر های لاغری و چاقی غیر استاندارد اونم در عطاری به فروش برسه!!؟

آرزوی سلامتی و تندرستی دارم براتون🌿🌸