2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1065603 بازدید | 16258 پست
نمی‌دونم چش شده نه مشکلی نداشته تو مدرسه شاید بخاطر هورموناش ..شایدم چون مدرسه تعطیل شده واقعا نمی‌د ...

ترو خدا باهاش حرف بزنید تجربه خوبی ندارم از این گریه ها

خدا کنه اونچیزی که فکر می کنم نباشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترو خدا باهاش حرف بزنید تجربه خوبی ندارم از این گریه هاخدا کنه اونچیزی که فکر می کنم نباشه

خیلی باهاش صحبت کردم خودمم همون چیزی که تو ذهن شما هست رو فکر کردم ولی واقعا دخترم بجز مدرسه که کنارش نیستم تمام وقت باهمیم حتی باشگاه میبرم اکثر اوقات همونجا میشینم...ولی خداروشکر خوب شد ....باباش چند روزی رفته شهر دیگه فک میکنم دلتنگ باباش شده بود تک بچه هم هست وابستس

مامان مهرسا جان تو پستهای قبلی گفتم دخترم جدیداسونو داد البته به دلیل دل در نه بلوغ سایز تخمدان‌ها 3 ...

سلام شادی جان 

من چند تا سنو داشتم طبق اونا بهت میگم

اولین سنو برا موقعی ک امپول شروع کردیم و دکتر گفت تا زیر 9 ماه دیگع پریود میشه  سایز تخمدان 23*۱۹. 23*۱۵  

به حجم 3.9 

ضخامت اندومتر هم دیده نشد  و ابعاد رحم 31*۱۲ و فولیکول 11و 10 هم داشت

سنو دوم برا 2 ماه جلو پریودیش

حجم رحم 61*۲۲.     ضخامت رحم 6.5

سایز تخمدان و ننوشته فقط نوشته حجم تخمدان 4.5 سی سی

و 2 تا فولیکول بالغ 19. 17.5 داشت

دوتا دیگع سنو هم داشتم برا چند ماه پیش پیداشون نکردم 

ولی طبق حدس خودم فکر کنم دخترت پریودیش نزدیک شاید زیر 6 ماه. چون سایز تخمدانش بزرگ 

سایز رحمش و ننوشته؟ چون بیشتر دکتر از روی سایز رحمش میگفت که دخترت دیگه داره پریود میشه رحمش کاملا اماده س حجم گرفته. سایزش و ببین چند

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مامان مهرسا جون دوستم قد دخترمو گفت ۱۵۱ یک بود با متر ساختمان گرفت ولی خودم قبلش با متر خیاطی گرفتم ...

من فکر کنم همون 151 درست تر باشه  متر خیاطی ک دقیق نیست 

خدا رو شکر قد کشیده. تا ماه دیگه هم 152 بشه دیگه با هیال راحت امپول قطع ش کن

وااای چ حس خوبی داره بچها ک قد میکشن ادم اون لحظه ی نفس راحت میکشه تا ی هفته حالت خوبه😍

مهرسا هم 3 روز پیش قدش گرفتم خدا رو شکر 159 شده 1 سانت از من بلندتر هی پز میده ک من بلندترم😂 

من فکر کنم همون 151 درست تر باشه متر خیاطی ک دقیق نیست خدا رو شکر قد کشیده. تا ماه دیگه هم 152 بشه ...

ممنون عزیزم پناه بر خدا.. ‌ خداروشکر شما دیگه خیالت راحت باشه صدرصد ۴.۵سانت دیگه هم رشد میکنه

ممنون عزیزم پناه بر خدا.. ‌ خداروشکر شما دیگه خیالت راحت باشه صدرصد ۴.۵سانت دیگه هم رشد میکنه

انشاالله. یه چند سانت دیگه قد بکشه خوب

هنوز خیالم راحت نیست باید ببرم بهداشت دقیق بگیرن

مطمعنم درست همون 151 

دیگه امپول نزن  خود امپول هم قند و بالا میبره بیشتر چاقش میکنه. تا بخپاد پریود بشه هم 5 6 سانت رشد میکنه