2821
2789
عنوان

شاگرد عجیبم !

482 بازدید | 29 پست

من تدریس آنلاین میکنم. وقتی شاگردم مرد باشه حجاب میذارم و وقتی شاگردم خانم باشه نه. و خانم ها هم در کلاس های خصوصی آنلاینم حجاب نمیذارن.

حالا اخیرا یک خانمی شاگردم شده که از همون جلسه اول با حجاب کامل و ساق آستین و ماسک (!) در کلاس شرکت میکنه. اوایل فکر کردم چون در محیط کارش هست ماسک میزنه ولی بعد دیدم حتی وقتهایی که از خونه کلاس داره هم ماسک داره! 

من تا حالا چهره ش رو ندیدم! 

ولی خب دخالت نمی کردم. تا اینکه دیروز بعد ۱۰ جلسه ازش پرسیدم چرا همیشه حتی تو خونه ماسک داری؟ به خاطر کروناس؟ گفت نه! حالا اگه یه بار حضوری دیدمت ماسکم رو بر میدارم چهره ام رو ببینی 😑😑😑 

خیلی عجیب نیست؟؟ 

هدف ۱۴۰۲ من: مهاجرت. به هدفم قول رسیدن داده ام 😊❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا اینجورین من دیدم توتماس تصویری واتس اپ روسری میپوشن میگن نرم افزار جاسوسیه اسرائیل مارو میبینه !!!!!!!!!!!!حالا اینجوریم باشه اونا بیکارن بشینن سکینه خانم و رقیه خانمو رو رصد کنن خوب میرن یه ادم مهمو چک میکنن   

به نظرم خوب کاری میکنه...الان خیلی سو استفاده ها میشه..از صفحه با یه برنامه فیلم میگیرن..شاید میترسه فیلمش رو بگیره کسی

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
به نظرم خوب کاری میکنه...الان خیلی سو استفاده ها میشه..از صفحه با یه برنامه فیلم میگیرن..شاید میترسه ...

خب فیلمشو بگیرن! وقتی حجاب کامل داره مگه عیبی داره صورتش معلوم باشه؟

بعضیا اینجورین من دیدم توتماس تصویری واتس اپ روسری میپوشن میگن نرم افزار جاسوسیه اسرائیل مارو میبینه ...

ااحتمالا اینم همینه. چون واتس اپ و تلگرام هم نصب نمیکنه رو گوشیش فقط از پیام رسان های داخلی استفاده میکنه و به اصرار من و فقط به خاطر کلاس خاصر شد اسکایپ روی کامپیوترش بریزه، قبلش میگفت فقط با برنامه ایرانی میخوام کلاس آنلاین داشته باشم.

2824
2823
2791
2779
2792