2777
2789
عنوان

شاگرد عجیبم !

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 29 پست
شاید نگرانه، که ضبط می کنی.

کلاس که ضبط میشه ولی حجاب کامل داره!! مگه اینجا افغانستانه که صورت زن معلوم نباشه؟ 😑

هدف ۱۴۰۲ من: مهاجرت. به هدفم قول رسیدن داده ام 😊❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب فیلمشو بگیرن! وقتی حجاب کامل داره مگه عیبی داره صورتش معلوم باشه؟

خب اون اینطور راحته.از نظر ایشون شاید عیبی داره لابد که اونطور حجاب میگیره...من خودم به شخصه ادم راحتی هستم.ولی باید به اعتقادات هرکس احترام گذاشت. به نظر من عجیب نیستن ایشون..

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
کلاس که ضبط میشه ولی حجاب کامل داره!! مگه اینجا افغانستانه که صورت زن معلوم نباشه؟ 😑

شاید خانواده سختگیری داره...یا خودش عقاید خاصی داره

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خب اون اینطور راحته.از نظر ایشون شاید عیبی داره لابد که اونطور حجاب میگیره...من خودم به شخصه ادم راح ...

من اصلا با حجابش مشکلی ندارم به خودش ربط داره ولی حتی حاضر نیست چند ثانیه ماسکش رو برداره تا من بتونم ارتباط بگیرم باهاش! میگه اگر یه بار حضوری دیدمت ماسکم را بر میدارم.

ارتباط چهره به چهره در کلاس به نظرم مهمه یا لااقل مهمه معلم یه بار چهره شاگردش رو ببینه 

خوب پس از همینه کلا کلاسشو تمون کن بره به امید خدا ازش چیزی نپرس بیکاری؟

مبخواد کلاسش رو ادامه بده. الان پیام داده که یک دوره جدید شروع کنیم. نمیدونم قبول کنم یا نه. حس عجیبی بهم دست میده که من همه چیزم رو هست و مخاطبم حتی چهره ش مشخص نیست 

من اصلا با حجابش مشکلی ندارم به خودش ربط داره ولی حتی حاضر نیست چند ثانیه ماسکش رو برداره تا من بتون ...

حالا یک بار حضوری ببینیدش شاید جواب قانع کننده ای داشت...من کارم تدریس نیست ولی اگه این موضوع اذیتتون میکنه و تمرکزتون رو بهم میزنه باهاش صحبت کنین و کلاس هاش رو کنسل کنین.

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
حالا یک بار حضوری ببینیدش شاید جواب قانع کننده ای داشت...من کارم تدریس نیست ولی اگه این موضوع اذیتتو ...

من چون باردارم کلاس هام رو کلا مجازی کردم و امکان تدریس حضوری ندارم فعلا.

میخوام بهش بگم که این قضیه حس بدی بهم میده کلی فکر کردم که شاید ناراحت بشه. 

مشکل دیگه ای که داره اینه که واتس اپ و کلا پیام رسان های خارجی رو نصب نمیکنه و هر کاری داره sms میده و خب سخته چون نمیشه راحت بهش ویس داد یا چیزی رو خارج کلاس براش توضیح داد.

قبول نکن حالا شاگرد قحطی که نیومده 

ااحتمالا همین کارو کنم.

چون حاضر به نصب هیچ پیام رسانی هم غیر پیام رسان های ایرانی نیست و مدام هر سوال یا کاری داره sms میده!! بهش میگم واتس اپ بریز میگه پیام رسان خارجیه! 

من چون باردارم کلاس هام رو کلا مجازی کردم و امکان تدریس حضوری ندارم فعلا. میخوام بهش بگم که این قضی ...

شما بارداری.فقط به آرامش خودت فکر کن...روراست باهاش صحبت کن

ممنون از راهنماییت عزیزم

خواهش میکنم🌷