2777
2789

میشه لطفا کمکم کنید 

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

نمیدانم 😑

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نسخه ۳۲ بیتی

نسخه ۶۴ بیتی

واتس آپ برای لپ تاپ 

من کاربر قدیمی نی نی سایتم که تعلیق شده ام. هر سوالی درباره هر موضوعی داشتید پاسخ گوی سوالات شما هستم. سوالاتی از قبیل: روابط زن و شوهر، برقراری ارتباط بین زن و شوهر، آموزشی و تحصیلی، اعتماد به نفس، دوری و پرهیز از استرس و خودخوری کردن، مسائل زناشویی و ... 
نسخه ۳۲ بیتی  نسخه ۶۴ بیتی واتس آپ برای لپ تاپ  

خب عزیزم اینو چطوری تو لپتام انتقال بدم لینکو 

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

نسخه سیستمیشو   دانلود کن نصب کن سرچ کن  واتساپ  برای لپ تاپ

همینکارو کردم لپتاپم کیبوردش انگلیسی یخورده سختمه

یعنی  با صفحه کلید  انگلیسی    مشکل داری؟

نگاه دانلود کردم ارور میده 

خب عزیزم اینو چطوری تو لپتام انتقال بدم لینکو 

عریزم 

فایل را تو گوشیت دانلود کن 

توسط کابلت وصل کن به لپ تاپ و انتقال بده 

و بعد از حالت فشرده سازی خارج کن 

و بعد نصب کن

من کاربر قدیمی نی نی سایتم که تعلیق شده ام. هر سوالی درباره هر موضوعی داشتید پاسخ گوی سوالات شما هستم. سوالاتی از قبیل: روابط زن و شوهر، برقراری ارتباط بین زن و شوهر، آموزشی و تحصیلی، اعتماد به نفس، دوری و پرهیز از استرس و خودخوری کردن، مسائل زناشویی و ... 
عریزم  فایل را تو گوشیت دانلود کن  توسط کابلت وصل کن به لپ تاپ و انتقال بده  و بعد ...

اینایی ک گفتی و بلد نیستم عزیز 😥

اینایی ک گفتی و بلد نیستم عزیز 😥

چقد بلدی 

تا راهنماییت کنم 

بیا خصوصی 

چقد بلدی  تا راهنماییت کنم  بیا خصوصی

باللخره از طریق واتساپ وب تونستم مرسی عزیزم از لطفت