2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بلاخره باید از یه جایی شروع کنی چون اولین ارتباطه احتمال وابستگی هست چند ترمه میشناسیش؟ چجور پسریه؟

ترم پنجیم هردو،خیلی اهل کاره و فقط برا پاسی میاد میره،اصلا تو دانشگاه ندیده بودمش

و خدایی که به شدت کافی ست❤

من کلا تجربه خودمو میگم بهت  اگه پسره خوبیه و خوشت اومده باهاش دوست شو ولی حد نگه دار تمام کار و زندگیت نذار براش خودت تو الویت بذار نذار فکر کنه تموم فکر و ذکرت اونه تو دانشگاه تا رابطت محکم نشده به کسی نگو چون اگه بهم بزنی خودت اذیت میشی

من کلا تجربه خودمو میگم بهت  اگه پسره خوبیه و خوشت اومده باهاش دوست شو ولی حد نگه دار تمام کار ...

اره واقعا خیلی پسره باشخصیتیه،یعنی عملا به اخلاقش جذب میشم،مرررسی که تجربتو برام گفتی♥️و اینکه هم محکم بشه هم اینکه تازه شاغل شده و یکی دیگه از نگرانیام اینه،که درامدش که نسبتا کمه بخواد باعث خجالتش جلو من بشه

خواهش میکنم عزیزم همین که شاغله سرش به چیزای دیگه گرم نیست خوبه درامدشم شاید به مرور زمان بهتر بشه&n ...

توکل به خدای مهربون،انشالله♥️🙏🏼

2790
2778
2791
2779
2792