2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بلاخره باید از یه جایی شروع کنی چون اولین ارتباطه احتمال وابستگی هست چند ترمه میشناسیش؟ چجور پسریه؟

ترم پنجیم هردو،خیلی اهل کاره و فقط برا پاسی میاد میره،اصلا تو دانشگاه ندیده بودمش

و خدایی که به شدت کافی ست❤

من کلا تجربه خودمو میگم بهت  اگه پسره خوبیه و خوشت اومده باهاش دوست شو ولی حد نگه دار تمام کار و زندگیت نذار براش خودت تو الویت بذار نذار فکر کنه تموم فکر و ذکرت اونه تو دانشگاه تا رابطت محکم نشده به کسی نگو چون اگه بهم بزنی خودت اذیت میشی

من کلا تجربه خودمو میگم بهت  اگه پسره خوبیه و خوشت اومده باهاش دوست شو ولی حد نگه دار تمام کار ...

اره واقعا خیلی پسره باشخصیتیه،یعنی عملا به اخلاقش جذب میشم،مرررسی که تجربتو برام گفتی♥️و اینکه هم محکم بشه هم اینکه تازه شاغل شده و یکی دیگه از نگرانیام اینه،که درامدش که نسبتا کمه بخواد باعث خجالتش جلو من بشه

خواهش میکنم عزیزم همین که شاغله سرش به چیزای دیگه گرم نیست خوبه درامدشم شاید به مرور زمان بهتر بشه&n ...

توکل به خدای مهربون،انشالله♥️🙏🏼