2777
2789
عنوان

معجزه شکرگزاری

723 بازدید | 46 پست

از قانون شکرگزاری استفاده کردین ؟خیلی عالیه من انجام دادم لطفا از تحربیاتتون بگین

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

من از قانون جذب برای خواسته ام استفاده کردم مثلا وقت تعیین کرده بودم ک بهار حتما اون اتفاق میوفته ولی نشد نو امید شدم

با مشاور حرف زدم گف اشتباه کردی 

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره با کلیپای تو اینستاگرام  که نوشتم به چند تا چیز رسیدم

دوباره شروع کردم  

با خودم قرار داد بستم تو سال جدید کلی تغییر مثبت کنم امروز 1/1/1_اول اینکه تاپیک انرژی منفی نزنم.حالم بد شد حالمو خوب کنم.هرروز درس بخونم.هرروز ورزش کنم.هرروز شکرگزاری کنم.به اشتباهات ۱۴۰۰ و ادمای اشتباهیی اون سال فکر نکنم و سرگرم خودم بشم.تنها باشمو رفیق نشم با کسی.و خدای خوبم از نیت قلب من اگاهی من تلاشمو میکنم تو هم منو به ارزو های قشنگم برسون😍😍😍😍❤❤🤤🤤

خرافاته 

و صد البته، مزخرفه 

منظورم این نیست که شکر کردن نعمت های خدا چیز بدیه، اما این چیزا که اکثرا به قانون جذب و اینجور چیز ها مرتبط هستن خرافاتی بیش نیست و هیچ حقیقتی نداره 

به عبارتی: خرافات نوین

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
خرافاته  و صد البته، مزخرفه  منظورم این نیست که شکر کردن نعمت های خدا چیز بدیه، اما این ...

عزمزمه دانشمند دروغ میگه؟

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

خرافاته  و صد البته، مزخرفه  منظورم این نیست که شکر کردن نعمت های خدا چیز بدیه، اما این ...

خرافات نیست من رسیدم ب چند خواسته😵‍💫❤️

با خودم قرار داد بستم تو سال جدید کلی تغییر مثبت کنم امروز 1/1/1_اول اینکه تاپیک انرژی منفی نزنم.حالم بد شد حالمو خوب کنم.هرروز درس بخونم.هرروز ورزش کنم.هرروز شکرگزاری کنم.به اشتباهات ۱۴۰۰ و ادمای اشتباهیی اون سال فکر نکنم و سرگرم خودم بشم.تنها باشمو رفیق نشم با کسی.و خدای خوبم از نیت قلب من اگاهی من تلاشمو میکنم تو هم منو به ارزو های قشنگم برسون😍😍😍😍❤❤🤤🤤
خرافات نیست من رسیدم ب چند خواسته😵‍💫❤️

میشه گلم روشتو بگی 

نه خرافات نیست .‌من خیلی اعتقاد دارم ...البته برای خواستمون باید تلاش کنیم ...قانون جذب یعنی ایمان به خدا و خودمون 

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!