2777
2789
عنوان

امشب جاییو نداریم که بخوابیم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 87 پست
انقدر گریه کردم .. خانواده هامون چرا انقدر سنگ دلن نمیدونم 

ماهم عقدیم و منتظر پیامک وام خیلی سخته درکت میکنم گلم

←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم🌈🌌🏩🔮🧸السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)
چه عجیب یک شما عقدی ولی چهار ماهه اقدامی برا بچه از اون طرفم بابات وست نداره داماد خونتون بیاد شب عج ...

نمک رو زخم نشید لطفا

اون موقع شرایط خوب بودو جا و مکان داشتیم تازه این اتفاقات افتاده

در ضمن بچه دار شدن تصمیم دوتاییمون بود و یهو بی جا و مکان شدیم 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدر گریه کردم .. خانواده هامون چرا انقدر سنگ دلن نمیدونم 

اسی تو که تو تاپیکای قبلیت گفتی شوهرم دلش بچه میخواد  اقدام هستیم . یعنی تو عقد قصد جدی باردار شدن داشتی . دیگه این ننه من غریبم بازی برا چی درمیاری . اگه دنبال پر بازدید شدنی اون بحثش جداست 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
نمک رو زخم نشید لطفا اون موقع شرایط خوب بودو جا و مکان داشتیم تازه این اتفاقات افتاده در ضمن بچه د ...

کدوم ادم عاقلی تو عقد حامله میشه مگ با خریم وا

برای سلامتی تو دلیم دعا کنین
اسی جان تاپیکات بهم نمیخوره... میگفتی اقدامی واسه بچه ۴ماه اقدامی الان میگی نامزدی قضیه چیه  ...

به امام رضا قسم که دروغ نمیگم 

اون موقع که بچه میخواستیم شرایط با الان فرق میکرد ما عاشق بچه ایم میگفتیم هروقت باردار شدم سریع عروسی میکنیم اینجوری نبود که دو شبه که خانواده همسرم اینجوری کردن

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم   
نمک رو زخم نشید لطفا اون موقع شرایط خوب بودو جا و مکان داشتیم تازه این اتفاقات افتاده در ضمن بچه د ...

چی میگی کدام ادم عاقلی تو عقد چن‌ماه اقدامه  از اون ور پدرش دوست نداره داماد بیاد خونش مگه هرکه جا مکان داشته باید تو عقد بچه میاره عجب بابا 

به امام رضا قسم که دروغ نمیگم  اون موقع که بچه میخواستیم شرایط با الان فرق میکرد ما عاشق بچه ا ...

تو هفت هشت روز هم دعا کردی باردار باشی یعنی تو یه یه هفته یهویی متوجه شدی خونه نداری ؟ 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔