2777
2789

سلام خانوما 

من ی پسر عمه دارم ک ی سال ازم بزرگ تره و از بچگی باهم بزرگ شدیم 

ایشون حدودا ی سال پیش کارش این شده بود ک به من پیام بده حالا ای کاش پیامای درست درمون 

پیاماش همش زشت و ناپسند بود هر شب همین بود بهشم میگفتم من بدم میاد از این حرفات درست حرف بزن تا اینکه به مادرم گفتم و پیاماشم نشون دادم 

مادرمم به عموم گفت عموم حالشو گرفتتتت 

ولی الان حدودا شه ماه ک به من پیامای قشنگ میده مث دلم برات تنک شده بیام ببینمت عشقم یا اینکه مواظب خودت باش نفسم و از این چرتو پرتا 

ی بارم بهم گفته بود عاشقتم 

ولی من فقط اونوبه چشم داداش میبینم به خدا قسم خیلی دوسش داشتم مث برادر اما از چشم افتاده 

عمم خواستگارمه براش اما خودشم حتی میگه این مث ابجیمع و این پیاماشم هست 

الان گیج شدم ایشون عاشقمع یا ن من فکرو خیال کردم 😅

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

تصور اینکه مادر شوهرت عمت باشه چییی بشه😂😂 پسر عموت هم خوددرگیری داره فازش مشخص نیست شماهم بهش فکر نکنین

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تصور اینکه مادر شوهرت عمت باشه چییی بشه😂😂 پسر عموت هم خوددرگیری داره فازش مشخص نیست شماهم بهش فکر ...

زن خوبیه عمم اما پسرش خیلی شر و تخسه 

😂مریضه مریض 

والا شانس نداریم یکیم که به ما میچسبده....😂

وای عزیزم ن کار میکنه ن شغلی داره الاف و بیکاره و خیلی بد دهنه خدا نصیب گرگ بیابون نکنه 

وای عزیزم ن کار میکنه ن شغلی داره الاف و بیکاره و خیلی بد دهنه خدا نصیب گرگ بیابون نکنه 

عزیزم😅

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...