2777
2789

بدجور نشون میده ...

جاریم ۲ ساله از پیشمون رفته 

برا دخترش لباس خریدیم 

دلم تن گ شده براش تو عروسیا یجوری کل میکشید گوش ادم سوت میکشید

ینی خدا بهش اجازه میده روحش عروسیمو ببینه؟

باز ناشکری نمیکنم

خدایاشکرت بخاطر همه چی

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاری فوت شده؟

بله ۲سال پیش

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹
روحش شاد

متشکرم

اول اینکه انشاا.. خوشبخت و عاقبت بخیر بشی عروس خانوم😍

دوم، خدا رحمتش کنه جاری عزیزت رو، روحش شاد، یادش گرامی😢

حالا من بعد چند سال فیلم عروسیمو میبینم و جای خالی بعضی از عزیزانم رو میبینم قلبم فشرده میشه و دلتنگ آغوششون میشم، داییم😭😭😭زنداییم 😭😭😭😭عموم😭خاله مامانم😭و...... 😭😭

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
اول اینکه انشاا.. خوشبخت و عاقبت بخیر بشی عروس خانوم😍 دوم، خدا رحمتش کنه جاری عزیزت رو، روحش شاد، ...

عزیزمی 

خدابیامرزه رفتگان شمارو❤