2777
2789

بچه ها ارزششو داره تو سن ۲۰ سالگی بشینی ۲ ۳ سال بخونی پزشکی اسمت بیاد از اون طرف ۷ سال عمومی ۴ سال تخصص ؟ 

بعد توی ۳۰ و اندی سال میتونی پول خوبی بدست بیاری وگر ن با عمومی ک خیلی سخته پول در اوردن 

ارزشش رو داره ؟ 

کسایی ک خودشون یا اطرافیانشون پزشکی میخونن میشه بگین در طول تحصیل یعنی جوریه ک باید ی جورایی از بیییییشتر تفریحات و علایقت بگذیری چون همش باید بخونی و وقت کم نیاری ؟   یعنی باید ۱۳ سال مث پشت کنکور بودن درس خوند ( منظورم از لحاظ سختی نیس منظورم وقت گذاشتن برا درسه و اینکه هر جایی نتونی بری بخاطر درس و وقت )و وقت گذاشت برا درس و اونجوری تو محدودیت زندگی کرد  ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر صرفا به خاطر پول میخوای بری احتمالا میبری(نمیگم پول مهم نیستا خیلیم مهمه)ولی بدون علاقه خیلی سخت تر میکنه مسیرو برات

اگر نه علاقه هم داری آره بخون خوبه

بعدم ۳۰ سالگیم پزشک بشی خوبه خیلی از آدما ۳۰ سالشونه هنوز هدفشون مشخص نیست کاریم ندارن دنبال کارن

من عاااشق زمستونم❤️

۱۰۰ در ۱۰۰ ارزششو داره

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
برای من آره چون خوشبختیم رو توش می بینم و خوشحال میشن

منم حس میکنم تا اسمم برا پزشکی نیاد اون هدف بزرگی ک ته دلمه ارضا نمیشه ولی نمیدونم عاشق درس خوندن هم هستم  ولی میترسم جونیم ک بین ۲۰ تا ۳۰ هست بهترین روزای زندگی آدمه میترسم الکی هدر بره  اونجکر ک مبخام نگردم خوش نگذرونم و ....

اگر صرفا به خاطر پول میخوای بری احتمالا میبری(نمیگم پول مهم نیستا خیلیم مهمه)ولی بدون علاقه خیلی&nbs ...

ن اول جایگاه اجتماعی بعد پول    و اینکه راستش ب خون اینا خیلی میترسم چندشم میشه ولی حتما اخرش عادت میکنم اما درساشو خیییلی علاقه دارم عاشق زیست و چیزاییم ک در مورد بدن و وجود انسانه اینجوری حس میکنم هر لحظه بیشتر ب خدا نزدیک میشم 

۲۰

۱۵‌تا‌۱۹‌سال‌طول‌میکشه‌تا‌یه‌فوق‌تخصص‌جاافتاده‌بشی‌و‌به‌اون‌موقعیت‌و‌ثروتی‌که‌مدنظرته‌برسی‌

اگه‌‌واقعا‌عشق‌باشه‌تحمل‌میکنی‌سختی‌درس‌خوندن‌و‌فشارارو

ولی‌اگه‌از‌خون‌‌و‌عمل‌و‌چاقو‌میترسی‌و‌میدونی‌درست‌شدنی‌نیست‌اصلا‌سمتش‌نرو

خیلی‌از‌جراحا‌هستن‌که‌بخاطر‌علاقه‌یا‌اصرار‌خانواده‌پزشکی‌خوندن‌و‌فهمیدن‌فوبیاشون‌نسبت‌به‌خون‌از‌بین‌نرفته

۱۵‌تا‌۱۹‌سال‌طول‌میکشه‌تا‌یه‌فوق‌تخصص‌جاافتاده‌بشی‌و‌به‌اون‌موقعیت‌و‌ثروتی‌که‌مدنظرته‌برسی‌ اگه‌‌وا ...

ن مطمعنم از بین میره ولی فرض کننن ۲۰ سال دیگههههههه ۴۰ ساللللللمه اخه پول اون موقع بنظرت ی کم دیر نیس ؟    خیلی دو دلم 

ن مطمعنم از بین میره ولی فرض کننن ۲۰ سال دیگههههههه ۴۰ ساللللللمه اخه پول اون موقع بنظرت ی کم دیر نی ...

من‌خودم‌سال‌دیه‌کنکور‌دارم

روزای‌اخر‌استراحتمه‌‌

خیلی‌به‌این‌موضوع‌فکر‌کردم‌

به‌عشق‌پزشکی‌دوسال‌درس‌خوندم‌و‌خدایی‌درسمم‌خوبه

ولی‌نتونستم‌با‌این‌موضوع‌‌کنار‌بیام

من‌دنبال‌جایگاه‌خوب‌تو‌جامعم‌و‌دندون‌پزشکی‌همون‌‌موقعیتو‌تو‌مدت‌کوتاه‌تر‌برام‌فراهم‌میکنه‌

رو‌اوردم‌به‌همین🙂🤝🏻

۲۰

من الان ۳۷سالمه سالههامیخواستم شروع کنم ولی میگفتم نه دیره فلانه تادکتربشم اینقدرسال میگذره وهیچ غلطی نکردم البته من شوهرم نمیزاشت ومانعم میشدومیشه ولی تواستباه منونکن سنت خوبه شروع کن تاتهش هم بروبرای ماکه عشق درس خوندنیم درس همون تفریحه

من‌خودم‌سال‌دیه‌کنکور‌دارم روزای‌اخر‌استراحتمه‌‌ خیلی‌به‌این‌موضوع‌فکر‌کردم‌ به‌عشق‌پزشکی‌دوسال‌د ...

دقیقااااا چقدر مثل همیم منم جایگاه اجتماعیو بعد پول  مد نظرمه چند روز دیگه شروع میکنم و درسمم عالیه عاشق درس خوندنم    ولی اخه میگن دندان پزشکی فقط از ی پزشک عمومی بیشتر پول در میاره اصلا در حد ی متخصص نمیرسه پولش ؟