2777
2789

هر بار تاپیک ارز دیجیتال میزنم کسی نمیاد 

خب اگ دارید بگید سودش چجوری بوده برد کردید یا ن؟ ب نظرتون منم برم؟ 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

خواهر اینجا گاهی جواب میدن گاهی نمیدن ،

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نداریم عزیزم با توجه به این ک شوهرمم رشته اش اقتصاده و کارمند بانکه میگ به درد نمیخوره

آخه یکی میگفت خواهر شوهرش از این راه کلی درآمد داره یعنی نرم؟ 

خانمی اموزش ببینی خیلی عالیه اکادمی هلاکویی اینستا  فالو کن خیلی خوبه، ماکه دوساله توارزیم واگه ...

شما چیا رو خریدی؟ 

بعد با کدوم اپلیکیشن و صرافی مجازی کار میکنی

منم از همین میترسم و میخواستم ترون بخرم 

به شماهم گفتن سودش روزانه س؟

خواهرم همه طلاهاشو فروخت کلی اموزش دید دوستش بش میگفت ۶ماهه تواین کاره کلی سود کرده اخرش خواهرمن به یه ماه نکشید پولاشونو خوردن 

. 🌻🌻💚
به شماهم گفتن سودش روزانه س؟ خواهرم همه طلاهاشو فروخت کلی اموزش دید دوستش بش میگفت ۶ماهه تواین کاره ...

ن سودش ک روزانه نیس بازارش جهانیه یهو میره بالا یهو میاد پایین صبر میخواد 

خانمی اموزش ببینی خیلی عالیه اکادمی هلاکویی اینستا  فالو کن خیلی خوبه، ماکه دوساله توارزیم واگه ...

منم راهنمایی میگنی چ جوری باید چ جورکارکنی

خدای مهربون  ی خونه خوب توجایی که دوست دارم به من وعشقم بده ی سلامتی به هرکی امضا میخونه بده به خانواده من هم سلامتی بده تا سالیان سال کنار هم باخوبی وخوشی زندگی کنیم! خدایا هیشکی ومحتاج هیشکی نکن /امیدوارم همتون خوش وشاد باشین.خداجون دخملم تنهاست گناه داره ی بچه دیگه بهم بده