پسرم چندروز تب کرد البته همراه آبریزش بینی و سرفه دیروز بردمش دکتر بهش علاوه بر زیترو مکس این قرص را داده گفت بهش بدم اما من توی نت سرچ کردم دیدم هم کورتونه هم اینکه برای بیماری های سخت مثل آسم و آرتریت اینها میدهن نمیدونم چرا بهش داده در ضمن دیشب هر کاری کردم نخورد دکترش گفته بود توی ماست حل کنم که اینقدر تلخ شده بود که بهش ندادم الان هم نمیدونم این قرص به این تلخی را چطوری بهش بدم اصلا بهش بدم یا نه
درسته مال اسمه ولی خوردن یه دوره کوتاهش برای حساسیت زیاد هم مشکلی نداره دختره من 9 ماهشه قرصاش رو تو یکی دو سی سی اب حل میکنم با قطره چکون کم کم بهش میدم البته ابش زیاد نباشه که زود تموم شه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه مادری بچه اش را اورد پیش دکتر به دکتر گفت یه دارو بدید که زودتر خوب بشه دکتر امپول دگزا متازون تجویز کرد مادره بالا پایین نی پرید که بچه من الرژی نداره چرا دکتر این را داده من نمیزنم
پسر من 7 سالشه قبل از عید مریض بود بردمش دکتر بهش داد وقتی دادم بعد از 2 ساعت گفت سرم درد میکنه من گفتم بخواب بهتر میشی 2 ساعت بعدش وقتی بلند شد به محض اینکه عطسه کرد یه خون شدید از بینیش باز شد بردمش پیش دکتر خودش گفت روی بعضی بچه ها باعث بالارفتن فشار میشه خیلی شانس اوردم بلایی سر بچم نیومد این تجربه من بود بازم تصمیم با خودته ولی کلا داروی بی ضرری نیستتتتتتتتتتتتتت
با یه بار خوردن هیج اتفاقی نمی افته. پسر منم وقتی سرفه هاش خیلی طولانی شده بود خورد فقط یک روز و کاملا خوب شد و تورو خدا دکتر بازی در نیارین کورتون خوب نیست همه می دونیم ولی گاهی وقتا لازمه
سلام پسر منم 3.5 سالشه امروز بردم دکتر بهش همین قرص رو داد گفت اولیش رو دوتا با هم بده هشت ساعت بعد یکی بده اما وقتی دادم پسرم تب کرد واستفراغ و تو حالت خلسه رفت که فورا بردم دکتر دیگه براش آمپولش رو تزریق کرد و گفت که دیگه قرص ها رو نخوره اما از وقتی آمپول زده سرفه های شدیدش قطع شده
پسر من صرع داره ،دکتر محولاتی نصف پردنیزولون بعد صبحانه تجویز کرده،الان که تحقیق کردم نگران شدم نکنه فقط علایم بیماری و تو مدت زمان کم از بین ببره و با ی مریضی دوباره عود کنه،اگه کسی میتونه کمکی کنه ممنون میشم نطراتتونو بخونم.