2777
2789
عنوان

۲روز دیگه عروسیمه نشستم دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا عروسیت سه یا چهارر روز گذشته دکتربهم گف دوره انتقالش ۳روزه من پیش خواهرم بودم اون داش ما نگرفتیم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
منم گلو درد دارم ولی کرونا نبست نگران نباش 

من خودم ۳ روز افتاده بودم 

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹
تا عروسیت سه یا چهارر روز گذشته دکتربهم گف دوره انتقالش ۳روزه من پیش خواهرم بودم اون داش ما نگرفتیم

پس چشونه مامان و بابام؟ از امروز میشه ۳ روز تا عروسی

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹

کروناست عروسی رو عقب بندارید اگه‌میخواید مدیون‌مروم‌نشید

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
پس چشونه مامان و بابام؟ از امروز میشه ۳ روز تا عروسی

کروناس ولی تااونروز خوب میشن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
حتی تا دو روز دیگه خوب هم بشید باز ویروس رو میتونید منتقل کنید حق الناسه خانم

من اصرار میکنم کنسل کنن

انگار کروناس

مایعات زیاد بخور 

قرص جوشان ویتامین سی ،سوپ ، دوش آب گررررم استراحت برو زیر پتو در این حد که عررق کنی بخور بده خودتو البته با سرکه سیب اینکارا رو انجام بدی خوب میشی انشالله 

دمنوشم بخور اگه سرفه داری ، سیاه دونه هم بخر تو عطاریا با عسل قاطی کن بخور +برو دکتر قرص استامینوفن و آزیترومایسن و ....واست بنویسه که خیلیییی موثره 

کرونا مگه تموم نشده ؟!!!

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

کروناس ولی تااونروز خوب میشن

😔کاش

۴ ساله واسه شب عروسیم برنامه ریختم حالا اینطوری شد

کرونا مگه تموم نشده ؟!!!

نه ماسک بزنید حتما