2777
2789
عنوان

۲روز دیگه عروسیمه نشستم دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 50 پست

سوپ مقوی و گوشت کباب شده و کمپوت آناناس و کپسول ویتامین سی و تخمه و... بخر سه روز بهشون بده خوب میشن. روز عروسی هم ماسک بزنن و دور تر وایسن

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.

ببین میدونم گفتنش راحته عمل کردن بهش سخته ولی به نظر میاد به صلاح نباشه مراسم بگیرید.

الان دوباره کرونا خیلی زیاد داره میشه ، هر روز نسبت به روز قبل نزدیک هزار نفر به مریضا اضافه میشن.

واقعا اگر بعد از مراسم تون برای کسی اتفاقی بیفته خب خودتون حس خیلی بدی پیدا میکنید.

تصمیم خیلی سختیه.

نمیدونم واقعا چی بگم.

اونا هم خوب بشن ، بین مهمونا ممکنه ویروس باشه و بقیه بگیرن.

خدایا شکر برای نعمت هات ♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نورو بیون و ب کمپلکس هم خیلی خوبه.دور از جون دور از جون مرگ فقط چاره نداره.قوی باش

شخصیتم ضعیفه الان همه چیزو وحشتناک میبینم

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹
ببین میدونم گفتنش راحته عمل کردن بهش سخته ولی به نظر میاد به صلاح نباشه مراسم بگیرید. الان دوباره ک ...

😔😭😭😭😭میدونم

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹