2777
2789
عنوان

پریود شدم😔

3650 بازدید | 26 پست

ولی رنگه خو..ن چرا صورتیه و خیلی کم هستش من تو اقدام بود یه ماه بعدش تو موعدم پریود شدم و خیلی واقعا ناراحت شدم کلا تا عمقه اعتماد فک میکردم حامله ام😔😔😔

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍

شاید خونت برا لانه گزینی هس من برا بچه سومم اینجوری بودم

پدرم سالها پاش درد داشت و همینطور ظاهر پاشون  معمولی نبود...هر بار میگفت این یادگار جبهه س...و من خواهربرادرام میگفتیم خب برو مثل همه بگو جانبازم بگو مشکل دارم..حتی من خودم برای کنکورم بهشون رو زدم که یه کارت چیزی بده بمن که شامل مزایای خانواده جانباز و ایثارگر و از اینجور چیزا بشم و وارد دانشگاه بشم ....ولی هر بار این جوابشون بود اونم قاطع و صریح من برای این رفتم جبهه که ناموس زیر دست اون ملعونا نیفته اگر اون عراقی ها خاک ما رو میگرفتن حتی به نوزاد تو گهواره هم رحم نکردن ....من برای پول و مزایا و رتبه و اینا جبهه نرفتم و نون زحمت خودمو میخورم ...شکر خدا منم وارد دانشگاه شدم شکر خدا نون حلال زحمت پدرم همه ی برادارم وضعشون توپه ..‌شکر خدا هیچ وقت هدف والای پدرم از جبهه رفتن  بخاطر امیال دنیایی ما زیر سوال نرفت بهت افتخار میکنم پدرم عزیرتر ازجانم تو واسه آب و خاک و ناموست جنگیدی...‌درضمن بگم ما کوردیم یادگرفتیم نه حقی رو پایمال کنیم و نه حقمونو کسی بخوره دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره مطمئن باش حقمونو میگیریم ...‌۱۵فوریه روز نحس و سیاه برای کوردهاس..خدایا خودت ظالم رو کن فیکون کن .... 

منم لکه لانه گزینی داشتم اگه خون گرم و غلیظ و قرمز نباشه لک لانه گزینی تخمکه گلم

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم لکه لانه گزینی داشتم اگه خون گرم و غلیظ و قرمز نباشه لک لانه گزینی تخمکه گلم

ینی همون ماه  تو روزه پریودی لانه گزینی داشتی؟؟ ن غلیظ و قرمز نیس صورتیه کم رنگه و از دیروز خیلی کمه لانه گزینه ینی چی؟

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
ینی همون ماه  تو روزه پریودی لانه گزینی داشتی؟؟ ن غلیظ و قرمز نیس صورتیه کم رنگه و از دیروز خیل ...

ببین بزن تو نت مقایسه کن رنگشو یعنی تخمک جنین شده میره میچسبه به رحم و قسمتی از رحم میریزه و لک به وجود میاد

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

لانه گزینی ینی چی؟؟ینی بچه هست یا میخاد باشه؟؟؟

عزیزکم  یه تست بزن ببین حامله ای یا نه.

پدرم سالها پاش درد داشت و همینطور ظاهر پاشون  معمولی نبود...هر بار میگفت این یادگار جبهه س...و من خواهربرادرام میگفتیم خب برو مثل همه بگو جانبازم بگو مشکل دارم..حتی من خودم برای کنکورم بهشون رو زدم که یه کارت چیزی بده بمن که شامل مزایای خانواده جانباز و ایثارگر و از اینجور چیزا بشم و وارد دانشگاه بشم ....ولی هر بار این جوابشون بود اونم قاطع و صریح من برای این رفتم جبهه که ناموس زیر دست اون ملعونا نیفته اگر اون عراقی ها خاک ما رو میگرفتن حتی به نوزاد تو گهواره هم رحم نکردن ....من برای پول و مزایا و رتبه و اینا جبهه نرفتم و نون زحمت خودمو میخورم ...شکر خدا منم وارد دانشگاه شدم شکر خدا نون حلال زحمت پدرم همه ی برادارم وضعشون توپه ..‌شکر خدا هیچ وقت هدف والای پدرم از جبهه رفتن  بخاطر امیال دنیایی ما زیر سوال نرفت بهت افتخار میکنم پدرم عزیرتر ازجانم تو واسه آب و خاک و ناموست جنگیدی...‌درضمن بگم ما کوردیم یادگرفتیم نه حقی رو پایمال کنیم و نه حقمونو کسی بخوره دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره مطمئن باش حقمونو میگیریم ...‌۱۵فوریه روز نحس و سیاه برای کوردهاس..خدایا خودت ظالم رو کن فیکون کن .... 
ببین بزن تو نت مقایسه کن رنگشو یعنی تخمک جنین شده میره میچسبه به رحم و قسمتی از رحم میریزه و لک به و ...

شکمم هم خیلی درد میکنه تو لانه گزینی درد میکنه؟؟تا حالا اینطو درد نمیکرد

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
عزیزکم  یه تست بزن ببین حامله ای یا نه.

شکم درد هم میگیره اذمو؟؟من خیلی شکمم درد میکنه تا حالا اینطو نشده بودم 

ولی تست و چطوری بزنم؟هنوز ک از موعدم نگذشته سره وقتش شدم

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
شکمم هم خیلی درد میکنه تو لانه گزینی درد میکنه؟؟تا حالا اینطو درد نمیکرد

ببین کلا بی توجه باش بهش پاشو کاراتو بکن روزمره اگه خونریزی کردی که پربوده اگه نه که بیبی چک بزن 

فکر کنم باردار باشی . آخه پریود که صورتی نیست . این شبیه به لانه گزینیه. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
ببین کلا بی توجه باش بهش پاشو کاراتو بکن روزمره اگه خونریزی کردی که پربوده اگه نه که بیبی چک بزن&nbs ...

باشه😔ولی خونریزی تا چه حد میشع تو این لانه گزینی؟

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
شکم درد هم میگیره اذمو؟؟من خیلی شکمم درد میکنه تا حالا اینطو نشده بودم  ولی تست و چطوری بزنم؟ه ...

خب حالا یک تست بزن .من کلا علائم حاملگی ندارم تا سه ماه رو رد کنم ولی تو برای مطمئنی خودت تست بزن

باشه😔ولی خونریزی تا چه حد میشع تو این لانه گزینی؟

از نت گرفتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز